Valójában, a DeFiLlama szerint a DeFi protokollokban zárolt összérték (TVL) 2024 márciusában 93,31 milliárd dollár. A húsvéti rallyra való felkészülés érdekében sokan elkezdték diverzifikálni portfóliójukat, és a sok elérhető projekt és érme közül a KangaMoon (KANG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Aave (AAVE) és a THORChain (RUNE) tűnt ki a legjobb DeFi érmék között.

Social-Fi és Közösségvezérelt DeFi Érme

KangaMoon (KANG)

A KangaMoon (KANG) a piacra lépő legújabb kripto, és ezt nagy lendülettel tette, különösen a blockchain ICO időszakában, amikor az ára már 180%-kal megugrott. Különösen az, hogy más kriptovalutáktól eltérően, egy olyan platformot épít, amely Play-to-Earn (P2E) elemeket vezet be, egy közösségvezérelt megközelítéssel és Social-Fi funkciókkal egybekötve.

Ennek eredményeként bárki elkezdhet játszani a KangaMoon karakterével, és élvezheti a játék univerzumának különböző aspektusait. KANG tokeneket vagy akár ritka NFT-ket is gyűjthetnek csak küldetések teljesítésével, más játékosokkal való harccal vagy közösségi eseményeken való részvétellel.
Mindezek mellett létezik egy dedikált KangaMoon piactér is, ahol bárki vásárolhat, eladhat vagy cserélhet játékon belüli tárgyakat, karaktereket vagy digitális gyűjteményeket.

A projekt elérte előértékesítésének 4. szakaszát, ahol már több mint 2,8 millió dollárt gyűjtött, és hamarosan átlépheti a 3 millió dollár gyűjtési határát. A KANG értéke 180%-kal ugrott meg, amikor 0,005 dollárról 0,014 dollárra emelkedett. Ennek eredményeként a mémkultúra, az interaktív játékélmény és a DeFi elemek egyedülálló kombinációja kiemelt iparági szereplővé teszi. A bevezetéskor az elemzők 100-szoros árnövekedést jósolnak. Ezek az aspektusok a KANG-ot az egyik legjobb DeFi érmévé pozicionálják.

DeFi jelentése: Decentralizált Pénzügyek

Decentralizált Oracle Hálózati Kripto

Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) egy decentralizált oracle hálózat, amely a valós világ adatait biztosítja az okosszerződések számára. Az okosszerződések előre meghatározott megállapodások, amelyek információkat értékelnek ki és automatikusan végrehajtanak, amikor bizonyos feltételek teljesülnek.
A Chainlink árdiagramja szerint az év eleje óta (YTD) az ára 126,4%-kal emelkedett. Ennek eredményeképpen a jövőjét illetően bullish a hangulat. A Chainlink árjóslata szerint 2024 végén elérheti a 26,67 dollárt.

Decentralizált (DEX) Kripto Tőzsde

Uniswap (UNI)

Az Uniswap (UNI) az egyik legnépszerűbb decentralizált tőzsde (DEX), amely jelentős hatást gyakorolt a Web3 területén. Ez az ár teljesítményén is tükröződik, mivel az Uniswap kripto értéke az év eleje óta (YTD) 80%-kal nőtt.

Ezenfelül az elmúlt hónapban az ár 57%-kal ugrott meg. Az elmúlt héten az Uniswap ára a legalacsonyabb pontján, 10,56 dollárról a legmagasabb értékre, 13,12 dollárra emelkedett. Az Uniswap árjóslata szerint 2024 végén elérheti a 16,68 dollárt.

Hitelnyújtási Protokoll Kripto

Aave (AAVE)

Az Aave (AAVE) egy decentralizált kripto hitelnyújtási platform, amelyen bárki elhelyezhet fedezetet a kriptók kölcsönzésének megkezdéséhez. Az AAVE natív kriptója széleskörű hasznosítást tesz lehetővé, és még lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kamatot szerezzenek a staking révén.
Minden Aave-on kölcsönző személy fedezetének likvidálásának kockázata is fennáll, ha az értéke túlságosan leesik, ami egyedivé teszi ezt a DeFi projektet. Az on-chart metrikák szerint az Aave ára az elmúlt évben 47,6%-kal nőtt, és havi szinten 27,7%-kal emelkedett. Az Aave árjóslata szerint 2024 végén elérheti a 177,36 dollárt.

Cross-Chain Swap Kripto

THORChain (RUNE)

A THORChain (RUNE) lehetővé teszi a keresztláncos csereügyleteket token cseréje nélkül, így hidat képez számos blokklánc-hálózat között. Kezdetben a Cosmoson indult, de idővel átállt a saját főhálózatára, és most már számos hálózatot támogat.

Az értéke az elmúlt évben önmagában 451%-kal nőtt, és az elmúlt hónapban a THORChain ára 59%-kal emelkedett. Ezzel a növekedési ütemmel a kripto ára könnyen átlépheti a 10 dolláros ársávot, és a THORChain árjóslata szerint 2024 végén elérheti a 12,26 dollárt.

Mi az a DeFi Érme és Miért Kellene Kereskedőknek Befektetniük Beléjük?

Egy DeFi érme bármely olyan érme, amely egy a kriptovalutákkal kapcsolatos projekthez kötődik, és magas szintű hasznosítást tesz lehetővé. Ez kiterjedhet decentralizált tőzsdékre, hitelnyújtási platformokra, staking protokollokra, valós világbeli eszközökre, sőt még hozamszerzési platformokra vagy más dAppokra is.

Jó Befektetés a DeFi Hosszú Távon?

Minden befektetés magában hordoz egy bizonyos szintű kockázatot. Fontos, hogy alaposan megvizsgáljuk, melyik kripto tapasztalhat növekedést, és milyen típusú kockázatra számíthatunk, ha belevágunk. Ennek eredményeképpen elengedhetetlen az alapos kutatás, mivel a felhasználóknak óvatosnak kell lenniük, mielőtt bármelyik DeFi érmébe befektetnének.

Mi a Legjobb Hely a DeFi Érmék Vásárlására?

Léteznek centralizált és decentralizált tőzsdék, amelyeket bárki használhat DeFi érmék vásárlására. Ezek változatosak lehetnek, de a legtöbb tőzsde valóban szerepelteti a fent említett kriptovalutákat. A legnépszerűbb és legmegbízhatóbb tőzsdék elemzésével bárki könnyedén hozzáférhet a DeFi érmékhez.

Világos-e a DeFi Jövője, vagy Összeomlik?

Egy jövőbeli előrejelzés soha nem lehet 100%-ig pontos. Ezzel együtt azonban a szakértők azt a hitet osztják, hogy a DeFi jövője világos, és hogy különböző országok próbálják kihasználni annak potenciálját. Ezenkívül a globális DeFi piac mérete elérheti a 232 milliárd dollárt 2030-ra, ami jelentős növekedést jelenthet vonzerejében és a DeFi érmék növekedésében.

Fedezze Fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Már Ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.