Pepe (PEPE): Tartja a $0,000010-es szintet

A Pepe egy békával kapcsolatos token, amely kultikus követőtábort szerzett a kriptovaluta közösségben. Szinte lehetetlen bárhol is online lenni anélkül, hogy ne találkoznánk ezzel a csintalan kis békával. A Pepe-t 2023 első negyedévében indították, és gyorsan elérte a 2 milliárd dolláros piaci kapitalizációt.

Az azt követő több mint 80%-os esés után sokan azt gondolták, hogy a token meghalt. Azonban a Pepe lenyűgöző visszatérést hajtott végre 2024-ben, jelenlegi piaci kapitalizációja 4,30 milliárd dollár. Az elmúlt héten elért 54%-os növekedés azt mutatja, hogy a Pepe ki tudta használni a 2024 elején szerzett lendületet.

Számos más, kutyafajtákon alapuló mém-inspirálta kriptovalutával ellentétben, a Pepének egyedi vonzereje van, és erős támogatottságot kapott a közösségétől. Azonban néhányan még mindig kételkednek annak gyakorlati hasznosságában.

Pepe mémcoin

Fontos, hogy a $0,000010 pszichológiai szint felett maradjon a lendület fenntartása és az új vásárlók vonzása érdekében. Ha ezt sikerül megtennie, a Pepe folytatni tudja a hetente elért csúcsok sorozatát, és lehet, hogy ő lesz a 2024-es év koronával jutalmazott tokenje.

Az elemzők megjegyzik, hogy a Shiba Inu 2021-ben elérte a 40 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, és a Pepe népszerűségét figyelembe véve, potenciálisan elérhet hasonló piaci kapitalizációt 2024-ben. Azonban, a múlt hónapban történt 1,000%-os emelkedés után vásárolni talán nem a legoptimálisabb belépési pont.

Floki (FLOKI): Minden idők legmagasabb ellenállásainak áttörése

A Floki Elon Musk kutyájának a neve, így nem meglepő, hogy valaki egy kriptovalutát indított ezzel a névvel. A Floki 2021-ben indult, és néhány hónap alatt elérte az $0,0003437-es csúcsárat és az egymilliárd dolláros értékelést.

A Floki több, mint csak egy újabb pump-and-dump memecoin. A Floki ökoszisztéma kulcselemei közé tartozik a Valhalla játék metaverzuma, a Floki Egyetem az oktatási tartalmakért, és a FlokiPlaces, egy NFT piactér.

Egy ilyen szorgalmas közösség szilárd alapot épített a Floki folyamatos növekedéséhez és fejlődéséhez. Nem meglepő, hogy a Floki ára az elmúlt három hétben több mint 10x-re nőtt, ahogy a memecoin befektetők a következő nagy dobás után kutatnak.

A Floki ábrájának technikai elemzése azt mutatja, hogy a jelenlegi $0,0002864-es ár közel van az $0,0003437-es minden idők legmagasabb árához. Ez a csúcs erős ellenállási szintként fog szolgálni, és valószínűleg nem fog az első kísérletre áttörni. Azonban, ha a Floki áttöri ezt az ellenállást és új támogatási szintet hoz létre, hatalmas felfelé irányuló terjeszkedést láthatunk.

KangaMoon (KANG): Mémek és játékok ötvözése

A KangaMoon egy új projekt, amely a social-fi-t és a játékkal történő keresést (play-to-earn) ötvözi egy szórakoztató, közösségközpontú és hatalmas jutalmakat kínáló ökoszisztémává. A játékosok egy kenguru karaktert irányítva kezdik a játékot egy virtuális világban, tele kihívásokkal és lehetőségekkel KANG tokeneket keresni.

A KANG tokeneket aztán készpénzre lehet váltani, vagy a játékon belüli piactéren virtuális tárgyakra és fejlesztésekre lehet cserélni. Ez egy valós gazdasággal rendelkező kis ökoszisztémát teremt, ami még vonzóbbá teszi a játékot a játékosok számára.

A KangaMoon rendíthetetlenül elkötelezett a közössége mellett. A platformot úgy tervezték, hogy együttműködő teret biztosítson, ahol a felhasználók kapcsolatot tarthatnak, kereskedhetnek és versenyezhetnek egymással. Minél többet foglalkoznak a felhasználók a KangaMoon platformmal, annál több KANG tokent kereshetnek.

A KANG tokeneket kedvezményes áron árulják a folyamatban lévő előértékesítés során, az árak fokozatosan emelkednek, ahogy egyre több token kerül értékesítésre. A jelenlegi harmadik szakaszban lévő ár, $0,014, 180%-os nyereséget jelent az előértékesítés néhány hete alatti kezdete óta.

Az elemzők előrejelzik, hogy a mémek és a játékok sikeres ötvözése hatalmas növekedést hozhat a KangaMoon számára a következő hónapokban. Már most is vannak, akik 100x-es növekedést jósolnak a KANG-nak, ahogy népszerűsége terjed a mém közösségen keresztül.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségükhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy