Mindemellett a Render (RNDR) kriptó is bullish hangulatban van, és 151%-ot emelkedett ugyanebben az időszakban. 

A legjelentősebb figyelem azonban a KangaMoon (KANG) felé irányul, mivel az is 125%-kal nőtt, és elemzők szerint a Social-Fi elemek egyedülálló megvalósítása miatt átlépheti az 1 dolláros árkorlátot. Minden egyes kriptovalutát megvizsgálunk most, hogy megtudjuk, melyik a legjobb kriptovaluta befektetés most.

kangamoon

Hedera (HBAR) 74%-ot emelkedett – az ár elérheti a 0,2017 dollárt a negyedik negyedév végére

A Hedera (HBAR) bullish lendületet ért el a toplistákon, és 74%-ot emelkedett az elmúlt hónapban. Ezen túlmenően a Hedera crypto heti skálán is figyelemreméltó emelkedő trendet tapasztalt, ahol 0,119 dolláros mélypontról 0,1376 dolláros maximális értékre kúszott fel. 

Ez azt jelzi, hogy a Hedera árfolyama 9,2%-kal emelkedett ez idő leforgása alatt, és az ezévi (YTD) diagram 122,5%-os növekedést mutat. A Hedera árfolyam-előrejelzése szerint 2024-ben várhatóan 0,2017 dolláror árszintig is eljuthat.

A render (RNDR) 151%-kal nő – az előrejelzések szerint elérheti a 19,34 dollárt

A Render (RNDR) óriási, 151%-os emelkedést mutatott be az elmúlt hónapban, és a legfrissebb technikai mutatók alapján még tovább emelkedhet. Sőt, az idei évi emelkedése (YTD) 855,7%-os volt, ami azt jelzi, hogy a render árfolyama igencsak komoly növekedési szakaszon van túl.

Emellett a Render kriptó heti 58,3%-os emelkedést mutat, és értéke 7,10 dolláros mélypontról 12,48 dolláros maximális értékre mozdult el. Ennek eredményeként a Render árfolyam előrejelzése szerint 2024-ben 19,34 dollárig is felkúszhat majd. 

A KangaMoon (KANG) 1,6 millió dollár, a következő cél pedig 2 millió dollár

A KangaMoon (KANG) szintén robbanásveszélyes a kriptó-toplistákon, amint azt a kriptovaluta ICO-ja során elért egekbe szökő teljesítmény is mutatja. A növekedést elősegítő kulcsfontosságú tényezők közé tartozik az a képesség, hogy a Social-Fi elemek mellett egy közösségvezérelt megközelítést is bevezet.

Sőt, az ökoszisztéma résztvevőit egyedi Play-to-Earn (P2E) elemekkel jutalmazzák, az előértékesítés során pedig bárki tokenekhez juthat, ha kapcsolatba lép az ökoszisztéma különböző elemeivel, vagy akár csak kommentel, megoszt és interakciót folytat az X-en (Twitter).

Az előértékesítés eddig több mint 1,6 millió dollárt gyűjtött össze, és a második negyedévre, a jelentősebb tőzsdékre való bevezetést követően, az előrejelzések szerint 2 millió dollár lesz. Emellett az árfolyama az elemzők szerint várhatóan az 1 dolláros árhatár fölé is emelkedik, így ez a legjobb kriptovaluta lehet befektetési céllal.

Összegzés

Nyilvánvaló, hogy a Hedera hatalmas növekedést ért el az elmúlt kereskedési időszak során, és a Render kriptó is bullish jelzéseket mutatott a grafikonokon. A legjelentősebb növekedés azonban a KangaMoonnál tapasztalható, mivel a Web3 meghatározó erőjévé válhat, és a Dogecoin, Shiba Inu és más kriptovaluták fő versenytársává válhat a kategóriájában. Ennek eredményeként a KANG a legjobb kriptovaluta, amelyet most vásárolni lehet.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy