A Pepe (PEPE) és Bonk (BONK) példáit felülmúlva számtalan ember kíván csatlakozni a 3. szakasz előértékesítési sztárjához. A több mint 125%-os növekedés mellett a piaci elemzők arra számítanak, hogy 2024-ben ez az újonc mémérme 1 dollárba kerülhet.

KangaMoon (KANG): Az egyik legjobb új mém érme

kangamoon

A KangaMoon (KANG) hullámokat keltett a mém-érmék piacán. A folyamatban lévő előértékesítés során ez idáig lenyűgöző 950 000 dollárt szerzett, és a napokban elérheti az 1 000 000 dollárt. Mindezeken felül a KangaMoon elindította a Meme Lord versenyét. Ez a verseny lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 150 dollárt nyerjenek a KANG játékban mémek létrehozásával és a #KangMeme címkével.

A mémérmék 99%-ától eltérően a KangaMoon ténylegesen használható token. Más szóval, a KANG lesz a fő pénznem a közelgő KangaMoon play-to-earn (P2E) játékban. A játék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szintet léphessenek karaktereik szintjén, és játékon belüli tárgyakat vásároljanak, amelyeket aztán eladhatnak a KangaMoon piacon.

A közösségi szerepvállalás a KangaMoon legfontosabb szempontja. Ha ingyenes KANG tokeneket szeretne szerezni, most megteheti bejegyzések megosztásával, tweeteléssel vagy megjegyzésekkel. Ezzel az előnnyel a KangaMoon a legaktívabb mémközösséget hozhatja a mém érmék piacára.

Jelenleg a KANG az előértékesítés 3. szakaszában van, és az ára mindössze 0,01125 dollár, ami 125%-os ROI (megtérülés) a 0,005 dolláros kikiáltási árhoz képest. A szakértők azonban úgy vélik, hogy még meg sem karcolta a felszínt. 2024 második negyedévének vége előtt azt jósolják, hogy ez a mémérme elérheti az 1 dollárt, amennyiben egy jelentős Tier-1 CEX tőzsdei bevezetésre kerülhet sor. Mindezeket a tényezőket figyelembe véve a KANG az egyik legjobb mémérme lehet.

Pepe (PEPE): Óriási növekedést mutat

Jelenleg Pepe (PEPE) bullish hullámot lovagol. A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe ára 0,0000009369 dollárról 0,000008339 dollárra ugrott az elmúlt 30 nap során, ami közel 800%-os emelkedést jelent. Piaci kapitalizációja szintén 394 millió dollárról 3,48 milliárd dollárra nőtt ez idő alatt.

Ennek a mémérmének a technikai elemzése is további növekedésre utal. A Pepe érme 22 műszaki mutatója zölden mutat. Ezen túlmenően a Pepe most a 21 napos EMA felett jár. Emiatt a piaci elemzők bullish Pepe-árjóslatot tettek, és 2024 második negyedévében 0,000011 dolláros emelkedést jósolnak.

Bonk (BONK): Robinhood Crypto EU Listing

Eközben a Bonk (BONK) is nőtt, mivel értéke az elmúlt hónapban 0,00001014 dollárról 0,00003238 dollárra emelkedett. Ebben az időszakban ennek a mémérmének a piaci kapitalizációja 639 millió dollárról 2,1 milliárd dollárra nőtt. Ezenkívül a Robinhood Crypto EU bejelentette, hogy ezt a Solana-alapú mémérmét bizonyos joghatóságokban listázza. Ez megnyitja az ajtókat Bonk jelentős örökbefogadása előtt.

Technikai elemzési szempontból a Bonk-kripto folytathatja ezt a bullish trendet. Figyelemre méltó, hogy ez a mém érme a 21 napos EMA felett mozog, és 20 indikátor zölden mutat. Mindezekkel a bullish Bonk-hírekkel fényesnek tűnik ennek a kriptonak a jövője. Piaci elemzők 0,000045 dolláros emelkedést jósolnak 2024 második negyedévében.

A KangaMoon felülmúlja Pepét és Bonkot?

A KangaMoon piaci kapitalizációja alacsony, 11,25 millió dollár. Így ez mém érme könnyen felülmúlhatja Pepe és Bonk értékét anélkül, hogy sok új befektetésre lenne szükség ahhoz, hogy az ára gyorsan növekedjen. Mivel a P2E NFT-játékok piaca 2028-ra várhatóan eléri a 885 millió dollárt, a KangaMoon az iparág jelentős szereplőjeként pozicionálta magát. Ha érdekel, iratkozz fel lentebb, és szerezz 10% bónuszt is. 

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy