Közben a KangaMoon (KANG) lendületesen halad az előértékesítése 3. szakaszában, jelentős mérföldköveket elérve.

A KangaMoon (KANG) több mint 1 000 000 dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során, miközben több ezer befektető áramlik a projektbe

A KangaMoon hatalmas piaci áttörést ért el a kriptóiparban, tekintettel az előértékesítésben részt vevő befektetők rekordszámára. Statisztikák szerint a KangaMoon előzetes értékesítése több mint 1 000 000 dollárt gyűjtött össze, és jó úton halad a 2 millió dolláros újabb mérföldkő felé.

Kiemelkedő mértékben, az előértékesítés harmadik szakaszában a KangaMoon már akár 125%-os befektetési megtérülést (ROI) is biztosított azok számára, akik az első szakaszban vásárolták meg a tokeneket. Ennek megfelelően a szakértők azt jósolják, hogy a KANG akár 100-szorosára is nőhet az év végéig. Tekintettel erre, most érdemes $KANG-ot vásárolni, amelyet mindössze $0,01125-ért lehet megvenni. A token erős használati értéke, mint a Kangaversum saját érméje, megkülönbözteti az egyéb vezető meme-érméktől, amelyeknek nincs igazán semmilyen hasznos gazdasági értéke.

kangamoon

Közben a KangaMoon, mint platform, egy meme-mozgatott projekt, amely egy közösséget képez a meme-rajongók számára. A KangaMoon-on a tagok interakcióba léphetnek egymással a SocialFi struktúrán keresztül. Emellett a GameFi funkció lehetővé teszi a tagok számára, hogy játékokat játszanak és bevételt szerezzenek, miközben a platformon hódítóként vesznek részt.

A token tulajdonosok megsokszorozhatják jövedelmüket azzal, hogy részt vesznek a platformot népszerűsítő tweetek és bejegyzések megosztásában. A platform emellett tervezi a token listázását az első kategóriás tőzsdén a következő hónapokban. Közben, a játékok piaca értéke több mint 176 millió dollár, és a KangaMoon fel fogja nyitni a piacot a felhasználók számára. Így nem kérdés, hogy most lehet a legjobb idő csatlakozni  2024 legforróbb meme érméjéhez, amelyet úgy terveznek, hogy legyőzze a vezető meme érméket, mint például a Dogecoin és a Shiba Inu.

A Litecoin (LTC) továbbra is bullish kilátásokkal rendelkezik, ellenére a jelentős árkorrekciónak

A Litecoin (LTC) árfolyama jelentős emelkedési tendenciát mutatott februárban, miután korábban csökkenésben volt. Ahogyan azt a piaci statisztikák is mutatják, a Litecoin ára február első két hetében körülbelül 68 dolláron kereskedett. Azonban egy hatalmas áremelkedés azt eredményezte, hogy a token ára márciusra 94 dollárra emelkedett.

Közben a Litecoin árfolyama jelentős korrekciót élt meg, ami némi lendületvesztést okozott a tokennek. Mindemellett a token ára az elmúlt hónapban több mint 27%-os növekedést mutatott. A jelenlegi pályán a Litecoin ára valószínűleg átlépi majd a 100 dolláros szintet március vége előtt.

A Tron (TRX) elérte a 12 milliárd dolláros piaci kapitalizációt egy marginális áremelkedés közepette

A Tron (TRX) hosszú távú bikás hangulatának következtében a token túllépte a 12 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Ahogy azt a piaci statisztikák mutatják, a Tron ára több mint 108%-kal növekedett az év eleje óta. Az elmúlt hónapban a Tron körülbelül 11%-os növekedést mutatott.

Mindeközben a Tron kereskedési volumene jelentős csökkenést mutat. Ennek következtében az elemzők attól tartanak, hogy a csökkenés hatással lehet a Tron árfolyamának a közeljövőbeni pályájára. Mindazonáltal a token több mint 100%-os növekedése az elmúlt évben azt eredményezte, hogy az egyik legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptók között szerepel.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítés Izgalmas Lehetőségeit Mára!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy