Mivel a Solana TVL-növekedést mutat, a Pepe egyre terjed az interneten, és a KangaMoon előértékesítése miatt nagy a kereslet, ezt a három kriptovalutát mindenképpen érdemes szemmel tartani most. 

Solana (SOL): 22 dollártól 164 dollárig és azon túl

kangamoon

A Solana lassan bebizonyítja, hogy a kételkedők tévednek a folyamatos TVL-emelkedéssel, a növekvő DEX-mennyiséggel és az emelkedő árakkal kapcsolatban. Miután 2022-ben „központosított láncként” utasították el, a Solanát az egyik legnagyobb esélyesnek tartják a mainstream örökbefogadásért folyó versenyben.

A Solana sikerét villámgyors tranzakciós sebességének, alacsony díjainak és nagy mennyiségű tranzakció kezelésére való képességének köszönheti. Ez a teljesítmény ideális kis mennyiségű mém érmék vásárlásához, aminek eredményeként a Solana DEX mennyisége először haladja meg az Ethereumét.

Ár tekintetében a Solana az októberi 22 dollárról 164 dollárra nőtt a cikk írásakor. Az elmúlt heti 24,54%-os erősödés azt mutatja, hogy a lendület továbbra is erős, és sok befektető úgy véli, hogy a Solana hamarosan elérheti a 200 dollárt.

Mivel a Bitcoin új történelmi csúcsot ért el, és az Ethereum valószínűleg ezt követi, nem meglepő, hogy sokan arra tippelnek, hogy Solana hamarosan túlszárnyalja a 2021-es 260 dolláros csúcsot. A legbolondabb elemzők úgy vélik, hogy további 1000 dolláros áremelkedés lehetséges, ha Solana továbbra is eléri az Ethereum 56 milliárd dolláros TVL-jét.

KangaMoon (KANG): A P2E Gaming új vezetője

A KangaMoon összeházasítja a mémkultúra vírus-szerű vonzerejét a play-to-earn (P2E) játékok gyorsan növekvő világával. A KangaMoon projekt már az előértékesítés kezdeti szakaszában hihetetlen támogatást kapott, néhány nap alatt több mint 1,3 millió dollár gyűlt össze.

A játékosok egy KangaMoon karakterrel kezdenek – egy szkafandert viselő óriáskenguruval –, és kalandra indulnak a Kengaverzumban. Küzdhetnek más játékosokkal, teljesíthetnek küldetéseket, és jutalmakat szerezhetnek az út során.

A KangaMoon ökoszisztémájának kulcsfontosságú eleme a piac, ahol a játékosok játékon belüli tárgyakkal, karakterekkel és ritka digitális gyűjthető tárgyakkal kereskedhetnek. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy valódi készpénzt vegyenek ki, vagy frissítsék KangaMoon karaktereiket a még izgalmasabb játékmenet érdekében.

A KANG token a játék indulása előtt kedvezményes áron megvásárolható egy előértékesítési esemény során. Naponta több millió tokenek adnak el, így a jelenlegi 0,1125 dolláros 3. fázisú ár csak egy ideig tart a következő áremelések előtt.

Ahogy a P2E játékipar folyamatosan növekszik, és egyre nagyobb figyelmet kap, a KangaMoon jó helyzetben van ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be ezen a területen a mémkultúra, az NFT-jutalmak, a közösségi-fi funkciók és az intuitív játékmenet egyedülálló kombinációjával.

Elemzők azt jósolják, hogy a KANG 3500%-os növekedést produkálhat a hivatalos bevezetés és a tőzsdei jegyzés napjain. Ez hihetetlen lehetőséget ad a korai befektetőknek, hogy beszálljanak egy olyan projekt földszintjébe, amely megzavarhatja a P2E játékipart.

Pepe (PEPE) 1000%-os emelkedése

A mém érme erősebb, mint valaha, és Pepe (a béka) volt az egyik legnagyobb nyereség az elmúlt hónapban. Pepe a mémkultúra szimbólumává vált a Twitteren, a Discordon és a TikTokon, és egyedülálló márkaidentitása révén tömeges követőkre tett szert.

A Pepe árfolyama több mint 1000%-ot nőtt az elmúlt hónapban, miután kitört a napi grafikonon lévő ékmintából. Míg a jelenlegi 3,78 milliárd dolláros piaci kapitalizáció magasnak tűnik, a Shiba Inu korábban elérte a 40 dolláros értéket, így a Pepe-nek még van hova növekednie.

Míg a Dogecoin és a Shiba Inu a szeszélyes humort képviselik, kevés mémet terveznek köréjük. Másrészt görgessen végig bármilyen platformon, és Pepe mémek végtelen folyamát találja. Ez a mém vonzereje azt jelenti, hogy a Pepe tovább bírja a piacon, mint a többi korlátozott marketingpotenciállal rendelkező memecoin.

A grafikon technikai elemzése nem sokat segít egy ilyen meredek emelkedés után, de a 0,000010000 dolláros zóna alatti konszolidáció azt mutatja, hogy a piac készülhet a következő lépésre. A hűséges közösséggel és az erős márkaidentitással a Pepe tovább szárnyalhat a következő hónapokban.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy