Shiba Inu (SHIB): Közel 160%-os ugrás

Nemrég a Shiba Inu (SHIB) emelkedő trendben volt. A CoinMarketCap adatai szerint a Shiba Inu ára az elmúlt 30 nap alatt 0,000009773 dollárról 0,00002509 dollárra nőtt, mintegy 160%-os növekedést ért el. Piaci kapitalizációja ebben az időszakban 5,76 milliárd dollárról 14,79 milliárd dollárra ugrott.

Ez a mémérme technikai elemzése is bikás képet fest. Például a Shiba Inu kriptovaluta az 50 és 100 napos EMA-k felett kereskedik. Továbbá, most 24 technikai indikátor van zöldben a SHIB számára. Mindezen okok miatt a szakértők bullish Shiba Inu ár-előrejelzést tettek - elérheti a 0,000040 dollárt 2024 második negyedévében.

mémcoin shiba inu

Bonk (BONK): Egy emelkedő mémcoin

Közben a Bonk (BONK) egy másik mémérme, amely hatalmas nyereségeket ért el. Az elmúlt hónapban a Bonk ára 0,00001323 dollárról 0,00002054 dollárra nőtt. Ennek a mémérmének a piaci kapitalizációja az adott időszakban 837 millió dollárról 1,33 milliárd dollárra emelkedett. Ezt a növekedést segítette a nemrégiben bejelentett BONK March Madness esemény.

A technikai elemzés szempontjából a Bonk érmének a jövője szintén fényesnek tűnik. Más szóval, a Bonk a 21 napos EMA felett kereskedik, miközben 15 zöld technikai indikátort büszkélkedhet. A piaci elemzők ezeket a tényezőket jegyzik meg Bonk ár-előrejelzéseiknél. Így azt prognosztizálják, hogy a Bonk ára a 2024-es második negyedévben 0,000044 dollárra ugrik.

KangaMoon (KANG): Az előértékesítés a 4. szakaszba lép

Az őrület közepette egy új mémérme versenyző lépett a ringbe: a KangaMoon (KANG). Bár még viszonylag új, ez a kriptovaluta hihetetlenül, 180%-kal robbant be a színtérre, amint az előértékesítése a 4. szakaszba lépett. A kereskedők, akik azt következő nagy mémérme piaci áttörést keresték, nem tudták nem észrevenni.

A legtöbb hype által vezérelt mémérmével ellentétben, a KANG kiemelkedik, mint a KangaMoon közelgő játékának in-game pénzneme. Ezzel a mémérmével a felhasználók karaktereket fejleszthetnek és in-game tárgyakat vásárolhatnak.

A vásárlók izgatottak az innovatív mémérme iránt, mivel az előértékesítése már több mint 2,2 millió dollárt gyűjtött. A projekciók azt sugallják, hogy egy 3 millió dolláros mérföldkő elérhető lesz március 2024 végéig. Jelenleg egy KANG token csak 0,014 dollárba kerül - 180%-os emelkedés a kezdeti 0,005 dolláros árához képest. Azonban a szakértők egy 50-szeres növekedést jósolnak ennek a mémérmének, amint elérhetővé válik a tőzsdéken 2024 második negyedévében.

A KangaMoon előértékesítésének egy másik izgalmas aspektusa, hogy az aktív közösségi tagokat ingyenes KANG tokennel jutalmazzák. Más szavakkal, ha kedvelsz/megosztasz/hozzászólsz a KangaMoon közösségi média bejegyzéseihez, KANG-ot kereshetsz még az hivatalos indulása előtt. Mindezen okok miatt a KANG potenciálisan az egyik legjobb mémérme befektetési lehetőség lehet 2024-ben.

Megelőzi-e a KangaMoon a Shiba Inut és a Bonkot?

Míg a Shiba Inu, a Bonk és a KangaMoon figyelemre méltó mémérmék - a KANG kiemelkedik. Alacsony piaci kapitalizációjú, 14 millió dollár, plusz kapcsolódik a 329 millió dollár értékű P2E játékok piacához. Más szóval, a KANG-nak kevesebb új tőkére van szüksége az árának emelkedéséhez, miközben nagyobb növekedési plafonnal rendelkezik versenytársainál. Ha érdekel ez a forradalmi játék-ötlet, kövesd az alábbi linkeket, és szerezz 10% bónuszt.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit már ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy