Mindeközben egy újabb meme érme, a KangaMoon (KANG) exponenciális növekedést mutat az előértékesítése során. A kripto 125%-kal emelkedett, és a presale alatt eddig több mint 1 000 000 dollárt gyűjtött össze. Mindhárom meme érmét megvizsgáljuk most, hogy megnézzük, meddig emelkedhetnek még a közelgő kereskedési napokon, és meghatározzuk, melyik a legjobb meme érme most befektetés szempontjából.

A Dogecoin (DOGE) 106%-kal emelkedik – Az árfolyama akár 0,2764 dollárra is felugorhat a 4. negyedévben

A Dogecoin (DOGE) domináns helyzetben van a diagramokon, mivel értéke havi szinten 106%-kal emelkedett, és hamarosan még nagyobb lökések is jöhetnek. Ráadásul a Dogecoin árfolyama az elmúlt évben 157,6%-kal, az elmúlt 14 napban pedig 78,1%-kal emelkedett.

Az ábrázolt metrikák alapján az elmúlt héten a Dogecoin ára 0,1387 dollárról 0,1898 dollárig emelkedett. A Dogecoin árfolyam előrejelzése szerint 2024-ben 0,2764 dolláron zárhat.

Shiba Inu (SHIB) 245,4%-kal emelkedik – Az árfolyama elérheti a 0,000050-et

shiba inu

A Shiba Inu (SHIB) jelentős, 221,6%-os éves növekedést mutat, és csak az elmúlt hónapban további 245,4%-kal emelkedett. Ez a felfelé irányuló Shiba Inu kriptó mozgás dominánsá teszi, és ennek eredményeként a piaci kapitalizációja is jelentősen növekszik.

A heti Shiba Inu árfolyam teljesítmény alapján a kriptó 0,00002835 dolláros alacsony pontjáról 0,00004306 dollárig emelkedett. Azonban a Shiba Inu árfolyam előrejelzése szerint 2024-ben 0,000050 dolláron zárhat.

A KangaMoon (KANG) 125%-kal nő – Az elemzők 100-szoros növekedést várnak

A KangaMoon (KANG) robbanás-szerű teljesítményt mutat a diagramokon, amit az ICO során tapasztaltak. Az előző időszakban a KANG token 0,005 dolláros alacsony pontjáról 0,01125 dollárig emelkedett, ami egy 125%-os növekedést jelent. Azonban a kriptó hamarosan sokkal jelentősebb nyereségeket is elérhet, a pozitív piaci hangulat által támogatva.

Ennek a közelgő növekedésnek a katalizátora egyedi megközelítése a meme érmék szektorában, mivel a platform közösségvezérelt megközelítést és Social-Fi elemeket vezet be. Az ökoszisztéma résztvevőit egyedi Play-To-Earn (P2E) elemekkel jutalmazzák.

Ráadásul az előértékesítés során bárki jövedelmet kaphat a különböző ökoszisztéma-elemekkel való interakcióval, vagy akár csak kommenteléssel, megosztással és interakcióval X-en. Eddig több mint 1 000 000 dollárt gyűjtött össze, és március végéig hamarosan akár 2 millió dollárt is meghaladhat az értékesítés volumene. A meme érme akár 100-szorosára is növekedhet, különösen miután felkerül a Tier-1 tőzsdékre a második negyedévben. Ezek a tényezők teszik most az egyik legjobb meme érmévé, amibe érdemes befektetni.

Összefoglalás

A Dogecoin és a Shiba Inu két domináns meme érme, amelyek történelmileg jelentős hozamokat nyújtottak a befektetőknek és kereskedőknek. Azonban a közelgő kereskedési időszakban egyértelmű, hogy a legnagyobb nyereségeket a presale-fázisban lévő projektekkel, mint a KangaMoon, lehet elérni.

Az egyedi ökoszisztémájával és különféle lehetőségeivel a KangaMoon domináns erővé válhat a meme érmék területén, ami az egyik legjobb meme érmévé teheti befektetés céljából.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy