De mellette más altcoinok is szilárd hullámokat keltenek, ilyen például a KangaMoon (KANG), amely már 125%-os ROI-t biztosított, és az elemzői előrejelzések szerint induláskor 1 dollárra emelkedhet. Ma át fogjuk tekinteni mindkét kriptovaluta árteljesítményét, hogy meghatározzuk, melyik tud a legjobban megugrani, és meghatározzuk, melyik a legjobb kriptovaluta a befektetéshez.

solana

A Solana (SOL) értéke 680%-kal nőtt, és 231 dollárra emelkedhet

A Solana (SOL) minden grafikonján bullish-t mutatott be, és a közelgő kereskedések során új magasságok elérésére készül. Pontosabban, a Solana ára az elmúlt év során 680%-kal, az elmúlt hónap során pedig 45,5%-kal emelkedett. A kripto RSI és MACD adatai is bullish-t mutatnak, ami további felfutást eredményezhet a közelgő kereskedésekben.

A Solana SOL árfolyama is 18%-kal emelkedett az elmúlt héten, a 127,47 dolláros mélypontról 154,07 dolláros maximális értékre. A Solana ár-előrejelzése alapján 2024-ben 231 dolláron érhet véget.

A KangaMoon (KANG) 125%-ot ugrik, és 100-szorosára emelkedhet induláskor

A KangaMoon (KANG) egy olyan közelgő platform, amely egy jelentős, 125%-os áremelkedést követően már domináns teljesítményt mutatott a listákon. Ennek a növekedésnek a katalizátora a közösség által vezérelt megközelítés a mém érme szektorban, és a Social-Fi elemek bevezetése, amelyek mindegyike olyan szempont, amely jelentősen megnövelheti a kriptokeresletet. 

Ezen túlmenően a projekt kriptográfiai ICO-n megy keresztül, ahol elérte a 3. szakaszt, és 0,005 dollárról 0,01125 dollárra emelkedett. Ezzel az ütemmel új magasságokat fog elérni, és az egyik legjobb mém-érmévé válik, amelybe érdemes befektetni.

Sőt, az ökoszisztéma minden résztvevője egyedi mechanikájának köszönhetően kereshet. Például csak az előértékesítés alatt a felhasználók kommentálhatnak vagy retweetelhetnek az X platformon, hogy még többet kereshessenek az előértékesítés során. Amint a kripto 2024 második negyedévében felkerül a Tier-1 tőzsdére, jelentős áremelkedést tapasztalhat.

Valójában eddig az előértékesítés során a KangaMoon több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze, és afelé halad, hogy átlépje a 2 millió dolláros mérföldkövet. Ha ez megtörténik, az elemzők 100-szoros áremelkedést prognosztizálnak, ami a KANG-ot a legjobb mémérmének tekinti a befektetéshez.

Összegzés

Míg a Solana hatalmas bullish teljesítményt mutatott fel az elmúlt kereskedések során, különösen azért, mert az elmúlt év összesített kiugrása 680%-os volt. Ennek ellenére a KangaMoon sokkal jelentősebb növekedést tapasztalhat meg, különösen a mém-érmetér egyedi megközelítésével. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldiki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy