A további növekedési potenciállal a Decentraland (MANA) és a Chiliz (CHZ) bullish fordulatot tapasztal. Az elemzők azonban inkább a KangaMoon (KANG) előértékesítése felé hajlanak, és úgy értékelik, mint a legjobb mém-érmét, amelybe jelenleg be lehet fektetni, és 2024-ben hatalmas növekedés várható. További részletek alább. 

kangamoon

A KangaMoon (KANG) több befektetőt vonz, mivel az előértékesítés eléri a 2,2 millió dollárt

Bár a Decentraland és a Chiliz keményen próbál feljebb lépni a ranglétrán, a KangaMoon előértékesítés egyre nagyobb teret hódít. Míg az előértékesítés még csak a negyedik szakaszban tart, nem meglepő, hogy tömegesen csatlakoznak a befektetők. Jelenleg a platform több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, és a hónap végére 2,5 millió dollárt gyűjthet össze a megszerzett vontatás miatt. 

A 0,0050 dolláros árral indult KangaMoon néhány héten belül 0,014 dollárra nőtt, ami 180%-os ROI-t jelent azoknak, akik korábban csatlakoztak. Az előértékesítés előrehaladtával a folyamatos növekedés lehetősége miatt a KangaMoon felülmúlhatja a legjobb mémérméket. Az új befektetők 10% bónuszt kapnak, ha most megvásárolják a tokent. 

 A KangaMoon egyedülálló hozzáférést biztosít a játékosoknak, hogy versenyezzenek társaikkal egy GameFI környezetben. Mint ilyen, a platform ötvözi a SocialFi modellt a P2E játékkal, hogy létrehozza a mém-móka szerelmeseinek ökoszisztémáját. A mérkőzések megnyerésével a befektetők játéktudásukat erőteljes pénzkereseti kalandokká alakíthatják. Nevezetesen, a nézők megjósolhatják a mérkőzés kimenetelét és jutalmakat is szerezhetnek.

Lényegében a KANG birtokosai ingyenes tokeneket szerezhetnek, ha részt vesznek a projekt promóciójában a közösségi médiában. Abban az időben, amikor a hasznosság hiánya megöli a mém érmék piacát, a KangaMoon a legjobb mémérme, amelybe érdemes befektetni, hogy megsokszorozza a befektetők nyereségét. Az elemzők úgy vélik, hogy a platform növekvő népszerűsége a következő hónapokban 0,5 dollárra fogja tolni a KANG token árát. 

A Decentraland (MANA) elérheti az 1 dollárt 2024 első negyedévében?

Az elmúlt hetekben a Decentraland (MANA) hatalmas áremelkedést indított el, a token pedig 35%-ot emelkedett az elmúlt 30 napban a piaci statisztikák alapján . A felfelé ívelő lendületet folytatja a Decentraland piaci kapitalizációja, amely 1,5 milliárd dollárhoz közelít. A Decentraland árfolyama azonban 12%-ot esett az elmúlt héten, miközben a token kereskedési volumene is csökkenő tendenciát mutat. 

E visszaesés ellenére az elemzők úgy vélik, hogy a Decentraland a dicsőség felé halad. Mivel a metaverzum tokenek pozitív előrejelzéseket kapnak az évben, a Decentraland érme hatalmas áremelkedést indíthat el a következő hetekben. Ezért az elemzők magasra értékelik a tokent, és úgy gondolják, hogy március vége előtt tesztelni fogja az 1 dolláros ellenállási zónát. 

Az elemzők a Chiliz (CHZ) projektet márciusban 0,2 dollárra drágultak

A Chiliz (CHZ) teljesítménye az elmúlt évben nem haladta meg a 0,16 dollárt, annak ellenére, hogy a token 22%-os növekedést mutatott az éves ármutatóban . A Chiliz ármozgása 2024-ben azonban biztatóbb volt, mivel a token 28%-os növekedést ért el az elmúlt hnapban. 

Az elmúlt héten a Chiliz árfolyama 7%-ot esett, miközben a token összes kulcsfontosságú piaci mutatója, például a kereskedési volumen és a piaci kapitalizáció csökkenő tendenciát mutat. Bár ez pánikot kelthet a befektetők körében, az elemzők határozottabbak, és úgy vélik, hogy ezekre az árkorrekciókra van szükség ahhoz, hogy a Chiliz fellendüljön. Ennek eredményeként a szakértők úgy vélik, hogy a Chiliz token 0,2 dolláron foroghat a második negyedév végére.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben elérhető izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy