Amikor azonban a legjobb kriptoérmére gondolunk, amelybe érdemes befektetni, óvatosnak kell lenni a piac volatilitása miatt. Az EOS (EOS) és a PanCakeSwap (CAKE) hatalmas megmozdulásoknak volt tanúja az elmúlt néhány hónapban, az elemzők pedig további gyűléseket jeleztek előre, ahogy közeledik a Bitcoin felezési eseménye. Eközben a kriptobefektetők a KangaMoon (KANG) projektre összpontosítanak, amelyről az elemzők hamarosan ötvenszeres hozamot prognosztizálnak. A natív tokent az egyik legjobb kriptoeszköznek választották az első negyedévben. További részletek alább. 

kangamoon bull

A KangaMoon (KANG) Presale hatalmas zajt kelt a kriptopiacon 

Még az EOS és a PancakeSwap által az utóbbi időben tapasztalt hatalmas gyűlések ellenére is, a kripto-szakértők továbbra is lelkesednek a KangaMoonért. Ezeknek a befektetőknek a lelkesedése összefügg az előértékesítés eddigi sikerével. A KangaMoon platform, amely az előértékesítést 0,0050 dolláros minimális áron indította az 1. szakaszban, most 0,014 dolláron kereskedett az előértékesítés 4. szakaszában. 

 Ez azt jelenti, hogy a korai befektetők 180%-os ROI-t értek el. Míg az előértékesítés hatalmas sikert arat, a csapat több mint 2 millió dollárt is gyűjtött, miközben a hónap vége előtt a 2,5 millió dolláros határt szegezte. Nevezetesen, ha most megvásárolja a tokent, 10% bónuszt kap. A csapat azt is tervezi, hogy a tokent bevezeti egy jelentős Tier 1 CEX tőzsdére a második negyedévben. 

Egyes kriptoelemzők úgy vélik, hogy a jelenlegi pályán a KangaMoon árfolyama a harmadik negyedévben eléri a 0,5 dollárt. Mint ilyen, a KANG token a népszerű mémérmék, például a Dogecoin, Shiba Inu, Pepe stb. megdöntésének útján halad. Tehát most van a legjobb alkalom, hogy befektess a legjobb kriptoprojektbe, és profitálj. 

Amikor elindul, a KangaMoon integrálni fogja a social-fi modellt és a P2E NFT játékot, hogy a mémek rajongóiból közösséget építsen. A felhasználók különféle eszközökkel kereshetnek, például előre jelezhetik a mérkőzések kimenetelét. A tokentulajdonosok több KANG-t is kereshetnek, ha a projektet közösségi média platformokon hirdetik. A 176 milliárd dollár feletti játékpiac értékű KangaMoon megnyitja az ajtót a befektetők előtt. Most van a legjobb alkalom, hogy csatlakozz a projekthez. 

Az EOS (EOS) 40%-os az elmúlt hónapban növekedést mutat 

Az EOS kriptokártya optimista kilátásokat mutatott, még a kriptopiac gördülékenysége mellett is. A CoinMarketCap adatai alapján az EOS token 40%-kal nőtt az elmúlt hónapban. A token ára azonban 10%-kal csökkent az elmúlt hónapban, jelezve a medve visszatérését. 

Az EOS összes kulcsfontosságú piaci mutatója, például a kereskedési volumen és a piaci kapitalizáció csökkent. Egyes elemzők a hanyatló kereskedési aktivitásra támaszkodnak az általános kriptopiaci helyzetre, ami azt eredményezte, hogy egyes tokenek az elmúlt napokban a medve trendbe estek. Mindeközben, mivel az EOS még mindig az 1 dolláros támogatási zónán belül van, a kriptoszakértők még mindig optimisták a hamarosan bekövetkező újjáéledést illetően. Remélik, hogy az érme hamarosan újra teszteli az 1,20 dolláros ellenállási trendvonalat.

PancakeSwap (TORTA) 25%-ot ugrik 7 nap alatt

A PancakeSwap az egyik legnépszerűbb kriptoérme, amely az elmúlt hetekben hatalmas megmozdulásokon ment keresztül. A piaci statisztikák alapján a PancakeSwap árfolyama az elmúlt hónapban 63%-kal, az elmúlt héten pedig 25%-kal emelkedett. Még a folyamatban lévő kriptopiaci visszakövetés sem tántorította el a tokent.

A PanCakeSwap 2,77 és 5,2 dollár között mozgott az elmúlt hónapban. Míg a token néhány napja megkísérelte az 5 dolláros ellenállási szintet, a medvék visszahúzták azt. Ennek ellenére egyes elemzők abban reménykednek, hogy a token hamarosan újra teszteli a zónát. A csökkenő trendben lévő PancakeSwap kereskedési volumen azonban akadályt jelenthet. Egyes elemzők még mindig optimisták, hogy a token ára eléri a 10 dollárt az évben. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben elérhető izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy