Ha nem hallottál még erről a forradalmi hatóanyagról, itt az ideje, hogy megismerd! Hogy megértsd, hogyan hat, és miért olyan népszerű, tudd meg, hogyan működik a bőrünk, miért van szüksége hámlasztásra! Készen állsz? Ez a cikk neked szól!

A bőrmegújulás folyamata

Az emberi bőr ideális esetben 28 naponta készen áll a megújulásra, ennek folyamán az elhalt sejtek leválnak a bőr felszínéről, közben az alsóbb rétegben újak keletkeznek. Probléma akkor van, ha a szarusejtek felhalmozódnak, a hámréteg megvastagszik, így az elhalt sejtek leválása lelassul, vagyis a bőrműködés egyensúlya felborul. A MediNatural exkluzív Rejuvenating Supreme bőrmegújító termékcsaládja a legújabb technológiákat és a legjobb hatóanyagokat ötvözi a bőrfiatalítás érdekében. 

A felhalmozódott szarusejtek ugyanis gátolják a normál anyagcserét és a bőrlégzést, eltömítik a pórusokat, ezáltal a faggyú nem ürül ki, mitesszerek keletkeznek, illetve a pórusok kitágulnak. Mikroorganizmusok szaporodhatnak el pattanásokat, aknét, rosaceát okozva. A bőr elveszti rugalmasságát, kiszárad, fénytelenné válik, hámlik, védekezőképessége is sérül, idő előtt öregedésnek indul. A megvastagodott szaruréteg megakadályozza a hatóanyagok bejutását. A bőr segítségért kiált. 

A glikolsavas hámlasztás csodatevő ereje

A rendszeres és kímélő hámlasztás elősegíti a bőrsejtek cserélődését, visszaállítja a bőrmegújulás normál ütemét, aminek eredményeképp a bőr sima és üde lesz. 

A kémiai hámlasztók egyik csoportját képviselik a természetes módon különböző gyümölcsökben és a cukornádban jelenlévő gyengéd AHA hámlasztók, ennek tagja a glikolsav. Az AHA-k a bőr mélyebb rétegeibe hatolva elősegítik a sejtek megújulását és a bőr tisztulását, javítják a vérkeringését, serkentik a kollagéntermelést, csökkentik a ráncok mélységét, felületét, fokozzák a kozmetikai hatóanyagok felszívódását.

A glikolsav alkalmazásával gyors és látványos hatást érhetünk el valamennyi bőrtípus esetében, de különösen a problémás és a pigmentfoltos, öregedő bőr esetében, azonban rosaceás bőrre használni tilos! Fényérzékenyítő hatású, ezért alkalmazása mellett fényvédő használata javasolt!

Anti-aging kozmetikumok glikolsavval

Az AHA savak hatását befolyásolja a formula, a koncentráció, valamint a termék pH értéke. Az ideális hámlasztó hatékonyan és kíméletesen tisztítja a bőrt, emellett hidratál, illetve védelmezi a bőr természetes védőrétegét. Az öregedő bőrre is pozitív hatású, mérsékli a ráncokat és a finom vonalakat, halványítja a pigmentfoltokat, ezáltal a bőr megjelenése fiatalosabb lesz. 

A natúr kozmetikumok mentesek a különböző káros összetevőktől, nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat, színezékeket, tartósítószereket, kőolajszármazékokat és más káros vegyületeket. 


Életmód