Miért előnyösebb az e-matrica?

A VoxPay applikáció használata két fő előnyt nyújt, amit szeretnénk kiemelni: hatékonyság és kényelem. Az okostelefonok ma már szerves részét képezik a mindennapjainknak, számtalan alkalmazást használunk minden nap, amelyekkel híreket olvasunk, csekkeket fizetünk be, kikapcsolódunk és mint az látható, az e-matricát is megvásárolhatjuk. 

A hétköznapokban a legfontosabb a hatékonyság. Az e-matrica megvásárlása mindössze egy-két percet vesz igénybe. Ezzel tulajdonképpen teljesen elkerülhetjük a sorban állást, a fennakadásokat. Viszont sokkal többet kapunk, mint egy egyszerű jegyautomata. Minden információt, hírt megtalálhatunk a közlekedéssel kapcsolatban. Ezenkívül az egyes tranzakciók folyamatosan naplózásra kerülnek, így mindig vissza tudjuk nézni, hogy pontosan mennyit költöttünk matricákra és kalkulálni tudunk a következő hónapokra vagy a teljes évre.

Fontos, hogy a vásárlás során azt is be tudjuk állítani, hogy mi legyen az érvényesség kezdeti ideje, továbbá ha közeledik az érvényesség vége, a lejárati dátum, akkor előtte az alkalmazás figyelmeztessen minket és értesítést kapjunk, hogy még időben meg tudjuk vásárolni az újat. Természetesen egy ilyen applikációt nemcsak az e-matrica megvásárlására és kezelésére tudjuk használni, hanem például a parkoláshoz is minden szükséges szolgáltatás benne van. (GPS automatikus zónaválasztás, manuális zónakód megadása, SMS és telefonhívás indítása).

Mi kell az e-matrica megvásárlásához?

Ahogy azt már említettük, a megfelelő applikáció letöltése és telepítése, ami mindkét áruházban elérhető (AppStore, Google Play). Szükség van egy rövid regisztrációra, ami történhet e-mail cím vagy Facebook/Google fiók segítségével, valamint még az autó rendszámát is meg kell adni. Végül még vagy egy bankkártyát társítunk a profilhoz vagy feltöltjük az egyenleget utalással, bankkártyás fizetéssel és máris elkezdhetünk válogatni az autópálya e-matricák között.

Válasszuk mindig a legmodernebb megoldásokat!

Sokan félnek az új szolgáltatásoktól vagy halogatják a váltást, pedig elég egyszer kipróbálni a mobil applikációs vásárlást és máris a mindennapjaink részévé fog válni. Annyira hatékony, kényelmes és egyszerűen kezelhető, hogy utána nem is akarunk majd visszatérni a hagyományos módszerekhez. Pláne, hogy egy komplex szolgáltatást kapunk, aminek a keretein belül az autópálya e-matricán kívül intézhetjük a parkolást is, valamint ha elegünk van az autó használatából, akkor a tömegközlekedéshez szükséges jegyeket, bérleteket is megvásárolhatjuk.


Autó