Horoszkóp csillagjegyek sorban, idő szerint

Az asztrológiai horoszkópok általában a csillagjegyek alapján csoportosítják az embereket, és minden csillagjegyhez egy bizonyos időszak tartozik. Az alábbiakban felsoroljuk a tizenkét csillagjegyet és azok pontos dátumát (kezdőnap és végső nap):

Mettől meddig tart egy horoszkóp?

mikor van a naptár szerint egy adott horoszkópjegy ideje

Kos (március 21. - április 19.)

Bika (április 20. - május 20.)

Ikrek (május 21. - június 20.)

Rák (június 21. - július 22.)

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Skorpió (október 23. - november 21.)

Nyilas (november 22. - december 21.)

Bak (december 22. - január 19.)

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Halak (február 19. - március 20.)

Az egyes horoszkópjegyek legfőbb ismertetőjelei és jellemző tulajdonságai:

horoszkópok sorban horoszkópok időszakai táblázat Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak időpontja

Kos:

A Kosok rendkívül lendületesek és dinamikusak, mindig készen állnak az új kihívásokra. A Kos horoszkóp jegy szülötte kitartó és határozott személyiségeik miatt gyakran vezetői szerepet töltenek be a csoportokban. Az impulzivitás és szenvedélyesség jellemző rájuk, ami a spontaneitás és energiát hozza az életükbe.

Bika:

A Bikák rendkívül kitartóak és megbízhatóak, mind személyes, mind szakmai kapcsolataikban. A Bika horoszkóp jegyű emberek szeretik a komfortot és a stabilitást, és rendkívül elkötelezettek a célok elérésében. Az érzéki élvezeteket kedvelik, és gyakran kiemelkednek a művészetek terén.

Ikrek:

Az Ikrek jegyében születettek kíváncsiak és intellektuálisan érdeklődők, mindig nyitottak az új információkra. Az Ikrek horoszkóp jegy szülöttei szociális és kommunikatív képességeiknek köszönhetően könnyen kötnek barátságokat és élvezik a társaságot. Változékony természetük miatt szükségük van a változatos tevékenységekre és kihívásokra.

Rák:

A Rákok rendkívül érzékenyek és hűségesek, családjuk és szeretteik védelmezői. A Rák horoszkóp jegyben születetetteknek a biztonság kiemelten fontos, és gyakran kifejezik érzelmeiket a gondoskodás és támogatás formájában. Kreatív és intuitív, gyakran hajlamosak az művészetek iránti érdeklődésre.

horoszkópjegyek ideje sorban a naptár szerint

Oroszlán:

Az Oroszlánok rendkívül karizmatikusak és önbizalommal teli személyiségek, akik gyakran a figyelem középpontjában vannak. Az oroszlán horoszkóp szülöttei bátrak és ambiciózusak, szeretik a kihívásokat, és vezetői képességeikkel kiemelkednek. Szeretik a luxust és a drámaiságot az életben.

Szűz:

A Szűz jegyében születettek rendkívül analitikusak és részletorientáltak, figyelve a pontosságra és rendszerességre. Gyakran fontos szerepet töltenek be szervezőként és tanácsadóként a csoportjaikban. Perfekcionisták, akiknek fontos a hatékonyság és a rend.

Mérleg:

A Mérlegek közvetlenek és barátságosak, szeretik a harmóniát és a kiegyensúlyozott kapcsolatokat. A Mérleg horoszkóp jegyűek érzékenyek az igazságosságra és az esztétikára, és gyakran képesek közvetíteni a konfliktusokat.

Szeretik a szépet és az egyensúlyt az életükben.

Skorpió:

A Skorpiók szenvedélyesek és eltökéltek, mind a személyes, mind az érzelmi területen. A Skorpió horoszkóp jegy szülöttei titokzatos és mély érzelmekkel rendelkeznek, és hajlamosak az intenzív kapcsolatokra. Kitűnnek a megfigyelőképességük és a rejtélyek megfejtésében.

Nyilas:

A Nyilasok kalandvágyóak és optimisták, mindig keresik az élet érdekes és szép oldalát.
A Nyilas horoszkóp szülöttei szabad szelleműek és függetlenek, szeretik a széles látókört és a különböző kultúrák megismerését. Bölcsességük és filozofikus hozzáállásuk miatt gyakran szerepelnek tanácsadóként.

Bak:

A Bakok kitartóak és célorientáltak, szeretnek dolgozni a hosszú távú célok eléréséért. A Bak horoszkóp jegy gyakran felelősségteljes és megbízható személyiségek, akik a karrierjükben is sikeresek lehetnek.
Idővel fejlődnek, és képesek az élet különböző területein komoly felelősségeket vállalni.

Vízöntő:

A Vízöntők egyedisége és kreativitása miatt gyakran látszanak kilógni a tömegből.  A Vízöntő horoszkóp jegy rogresszív és társadalmilag érzékenyek, szeretnek részt venni a közösségi ügyekben. Függetlenek és szabadságszeretők, értékelik a széles látókört és az innovációt.

Halak:

A Halak rendkívül érzékenyek és empátiával rendelkező egyének, akik könnyen beleélzik magukat mások érzelmi állapotába. Kreatívak és intuitívak, gyakran megnyilvánulnak művészetben vagy szellemi területeken. Hajlamosak a szükségleteiket mások előtt háttérbe szorítani, és gyakran segítő szerepet töltenek be.

Ezen időszakok alapján lehet meghatározni, hogy valaki melyik csillagjegy alá tartozik.

Fontos megjegyezni, hogy az asztrológia csupán egy hitrendszer, és nincs tudományos alapja. Az emberek egyéni jellemzői számos tényezőtől függenek, nemcsak a születési dátumuktól.


Ezotéria - Horoszkóp