Budapestre érkezik a Hollywood Vampires

„A világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: tagja Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry-és Tommy Henriksen is.

Október 31-én, Halloween napján jelentette be új 2023-as turnéja állomásait a Hollywood Vampires.

A világsztárok a Yorkshire-i tengerparton – az Egyesült Királyság legnagyobb, erre a célra épített szabadtéri koncertarénájában nyitják meg 2023-as brit turnéjukat július 5-én, majd pár nap múlva Budapesten adják elő észbontó koncertjüket. Videót a cikk végén láthatod.

A „Rise” című stúdió albumukon „véresen komoly” lázadó muzsikájukkal tisztelegnek a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt.

A járvány miatt 2020-ra tervezett turnéjukat el kellett halasztaniuk, de amint lehetőség nyílt ismét elkezdtek közösen zenélni.

A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak.

The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt.

A Hollywood Vampires 2023-as turnéja előtt a frontember, Alice Cooper így nyilatkozott:

" Már három éve, hogy a Vampires turnézott. Alig várom már, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken!

Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buck-ot és Chris-t és a többi srácot.

Zárd be az ajtókat, tedd magad köré a fokhagymát, mert jönnek a Vámpírok!

Joe Perry hozzátette:

„Jövő nyáron végre eljön az ideje, hogy a hollywoodi vámpírok ismét feltámadjanak! Alig várjuk, hogy eljátsszuk legújabb albumunk, a Rise dalait minden rajongónk számára. A napok visszaszámlálása közben fokozódik az izgalom!

Akkor találkozunk… ne feledd: hagyd otthon a fokhagymát!”. 

The Doors, a Love, az AC/DC és a többi klasszikussal, valamint természetesen Alice és Aerosmith slágereivel a Hollywood Vampires-t 2018-ban a „legjobb előadásnak” választották a londoni Wembley Arénában.

Tommy Henriksen és a Hollywood Vampires producerei által készített 16 dalból álló ‘Rise’ album az elmúlt időszak egyik legtisztább, és legélvezetesebb rock and roll albuma, amelyet a zene mesterei és a stílus igazi rajongói alkottak.

A 2015-ös debütáló lemezüktől eltérően a második album főleg saját dalokból áll, amelyeket a banda írt.

A Vámpírok eredeti küldetésének szellemében van három olyan dalfeldolgozás, amelyeket eredetileg legendás rockerek írtak és rögzítettek, akik sajnos túl fiatalon haltak meg… őket igyekeznek feltámasztani.

Videót ide kattintva nézheted meg

Ha további laza, vicces olvasnivalóra vágysz, akkor kattints ide! 


Laza Kultúra