Takarítási szolgáltatásokat sokan kínálnak, de mitől is egyedi a Vileda Professional ajánlata? Több évtizedes takarítási tapasztalattal felvértezve olyan megoldásokat kínálunk a felhasználóknak, amelyek jobban megfelelnek az ügyfelek igényeinek és hatékonyabb, gyorsabb és alacsonyabb költségekkel járó szolgáltatást jelentenek. Azonban nemcsak takarítási szolgáltatásokat nyújtunk, hanem folyamatosan fejlesztünk új takarítási megoldásokat, amelyeket szabadalmakkal védünk le. A vállalat telephelyein komoly kutatási és fejlesztési munka zajlik. A termékfejlesztés középpontjában a hatékony működés, a megjelenés és az emberi tényezők állnak. A takarítási megoldásaink környezetbarátak és a fenntarthatóságot támogatják.

Hogyan biztosítjuk a szolgáltatásainkat?

A takarítási szolgáltatásaink széleskörűek, és mindig az ügyfelek igényeihez igazodnak.     Számunkra a legfontosabb az ügyfelek igényeinek megértése. Sokan azt gondolják, hogy a takarítás az egyik legegyszerűbb munkafolyamat, amely nem igényel különösebb tervezést. Azonban a tisztítószerek és takarítási eszközök, valamint a takarítási módszerek is jelentős költséget képviselnek, és a nem hatékony takarítás mellett komoly pénzügyi terhet jelenthetnek. Ha optimalizálni szeretné a takarítási munkafolyamatot, akkor a több évtizedes takarítási tapasztalattal rendelkező vállalat, a Vileda Professional nagy segítség lehet a tanácsaival. Először pontosan felmérjük az igényeit és megismerjük a jelenleg alkalmazott takarítási megoldásait. A kapott információ elemzése után kidolgozunk egy optimális megoldást költséghatékonyság és eredmény vonatkozásában. Természetesen az általunk kidolgozott módszereket oktatás keretében ismertetjük a takarító személyzettel, azaz az Ön által foglalkoztatott takarítók is megismerhetik ezeket a megoldásokat és alkalmazhatják a gyakorlatban. A módszerek bevezetése után megvizsgáljuk, hogy megfelelően történik a módszerek alkalmazása a gyakorlatban. További javaslatokat teszünk a módszerek továbbfejlesztésére és a költségek csökkentésére.

Higiéniai sztenderdek alkalmazása

A takarítás hatékonysága és eredményessége különböző szempontok alapján mérhető. Az egyik legfontosabb szempont természetesen az esztétikai hatás, amely azt tükrözi, hogy milyen tiszta és szép lett a környezet a takarítást követően. Ugyanakkor a takarításnak van egy másik nagyon fontos feladata is, a higiénia biztosítása. Egy tiszta környezet garantálja a fertőzések megelőzését, amely különösen fontos például az egészségügyben. A Vileda Professional által kifejlesztett módszerek megfelelnek a higiénikus takarításra vonatkozó szigorút irányelveknek.