Ám nyilvánvaló, hogy ugyanaz a smink nem felel meg minden alkalomra, de most hoztunk neked egy rövid, egyszerű útmutatót, amiből inspirálódhatsz. A cikkben említett termékek közül többet is megtalálsz az Xtreme Lashes sminkszereinek kínálatában.

Visszafogott elegancia a hétköznapokra

Néhány kevés kivételtől eltekintve a mindennapos, “munkába járós” sminknek nem célszerű nagyon feltűnőnek lennie, sőt, sok munkahelyen nem is tolerálják a túlságosan kihívó megjelenést. Persze ez még nem jelenti azt, hogy “natúr” arccal kellene mutatkoznod.

Ha nincsenek látványos bőrhibáid, akkor alapozó helyett egy BB-krém is elegendő, hogy kiegyenlítsd a bőrtónust. A szem alatti karikákat és a kisebb foltokat fedd  el korrektorral. A pilláidat spirálozd ki (hacsak nem viselsz szálas műszempillát, ami már önmagában is szépen kiemeli a tekintetedet), az alsó és felső vízvonaladat pedig húzd ki szemceruzával. 

Ne feledd, hogy ez egy visszafogott smink, így a fekete helyett használhatsz nude, fehér vagy barna színű ceruzát. A szemöldöködet is csak enyhén hangsúlyozd ki. A szemhéjad maradhat natúran, de ha kifested, mindenképp szolid színeket használj. 

Az Xtreme Lashes Glideshadow szemfestékei között a matt és a fényes változatból is találsz a hétköznapokra alkalmas árnyalatokat, ilyen például a Rosé, a Champagne, a Nude vagy a Bronze. Végezetül az ajkaidra kerüljön egy kis színezett ajakbalzsam.

A legvadabb particsaj

A hétvégi buliban végre kieresztenéd a fáradt gőzt? Mulass felszabadultan, és vetkőzd le a “komoly nő” imidzsét! Kapd elő a legszexibb ruhádat, vedd fel a magas sarkú cipőd, kreálj egy menő frizurát, és persze jöhet egy vadító smink!

Ezúttal használhatsz highlightert és bronzosítót az arcodra, hogy ragyogóvá tedd a megjelenésed. Kapd elő a fekete szemceruzát és fesd ki bátran a szemeidet! A szemhéjadra készíts egy erős, füstös sminket, vagy használj feltűnőbb, pigmentáltabb színeket, például a Glideshadow matte Plum, Mahogany vagy Onyx nevű árnyalatait. Ne feledkezz meg az ívelt szemöldökről és a dús, hosszú pillákról sem! Az ajkaidat is hangsúlyozd ki egy merész színű rúzzsal. 

A csábító szépség

Első randi a kiszemelteddel? Nem egyszerű eset, ám most van a legnagyobb esélyed arra, hogy elkápráztasd őt mind a belsőddel, mind a külsőddel. 

Egy első randin viszont kerüld a túl szexi megjelenést, légy nőies, de titokzatos. A sminked se legyen túl kihívó. 

Alapozd le, majd fixáld púderrel az arcodat. A Lash Densifying Liquid Eyeliner tussal húzz egy-egy vonalat a felső szempillatőhöz, a végét pedig íveld felfelé, hogy csábító cicaszemeket kapj. A vízvonalat húzd ki fekete szemceruzával, a pilláidat spirálozd ki, és tedd hangsúlyosabbá a szemöldököd. Ennyi elég is. Az ajkaidra kerüljön egy dögös, vörös rúzs – lehetőleg csókálló kivitelben, hisz ki tudja, mit hoz még az este!


Életmód