Napi horoszkóp 2021. január 15. (péntek) 

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Karrierje terén nagy eredményeket tud elérni, ha jobban koncentrál a részletekre, melyek jelen esetben a jövőjét is megalapozhatják. Lesznek, akik irigykednek Önre, de ez ne tántorítsa el a bátor lépésektől és hozzon határozott döntést. Magánéletében kicsit legyen figyelmesebb környezetére és figyelje meg, milyen szeretettel fogják támogatni a nehéz pillanatokban. Fontos, hogy a folyamatban lévő ügyeit minél hamarabb, körültekintően, de határozottan zárja le.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Tengernyi teendő tornyosul, melynek megoldása mind önre vár és nem várhat most segítséget sem a családtól, sem a közvetlen baráti környezetétől. A segítség olyan helyről érkezik, amelyre nem is számít. Ne lepődjön meg és engedje, hogy az önzetlen segítő kifejtse álláspontját, mely az elkövetkezendő időszakra nagy hatást fog gyakorolni. Még az is előfordulhat, hogy egy életre szóló barátság alakul ki Önök között.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Pénzügyekben mindig fontos a körültekintő döntés, mely az elkövetkezendő napokra különösen érvényes lesz. Ha úgy érzi, hogy elbizonytalanodott ne legyen rest tanácsot kérni esetleg szakembertől, hisz ez talán az egész elkövetkezendő életére nagy kihatással lesz. Nem árt, ha különös gondot fordít egészségére, mert az elmúlt időszakban kicsit túlhajszolt életet élt és ez megbosszulhatja magát. Lazítson egy kicsit! Dőljön hátra, hisz megérdemli!

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Ha úgy gondolja, hogy az elmúlt időszakban kicsit túlhajszolta magát nem árt egy kicsit visszavenni a tempóból és számot vetni azzal mi is éri meg. Jövője szempontjából nagyon fontos, hogy odafigyeljen egészségére, esetleg eljött a pillanat, hogy pont ma kezdjen el egy olyan régen dédelgetett terv megvalósítását, melyre mindig is vágyott. Legyen kicsit határozottabb és ne engedje magát eltántorítani a kitűzött céljától.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Új lehetőségek vannak a látóhatáron és csak Önön múlik, hogy mit hoz ki belőle. Határozottságával nem csak magánéletében tud változást előidézni, hanem munkahelyén is, melyben benne van a karrierépítés lehetősége is. Hallgassa meg mindenki véleményét, javaslatát és mérlegelve hozza meg döntését, úgy, hogy ne legyen kishitű, hisz Ön már régóta megérdemelte az újonnan megnyíló lehetőséget.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Kapcsolatában egy kisebb mélypont mutatkozik, de nem kell aggódnia, hisz párja szereti Önt. Figyeljen picit jobban rá, mert most neki van Önre nagy szüksége, s higgye le ez a türelem meg fogja hozni a gyümölcsét az elkövetkezendő időszakban. Környezetében sokan felnéznek Önre és ez teljesen megérdemelt, hisz egyéniségéből fakadóan Ön egy pozitív személyiség, aki mindig segítőkész. Ne feledje, aki pozitív energiát ad az azt is kapja vissza!

Folytatás a többi csillagjeggyel itt.


Ezotéria - Horoszkóp