Napi horoszkóp 2021. január 15. (péntek) 

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Gyönyörű nap lesz a mai, mind magánéletében, mind szakmai téren. Olyan ember lép be az életébe, akit már régóta ismer, de soha nem gondolta volna, hogy az elkövetkezendő időszakban és talán egész életében elkíséri Önt. Járjon nyitott szemmel és szívvel, de ne legyenek elvárásai. Engedje sodorni magát és meglátja, hogy pont akkor jön el a pillanat mikor egyáltalán nem várja.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Lehetőségek tárháza nyílik meg ma Ön előtt csak merjen bátran dönteni. Nem árt, ha körültekintő és átgondolja a lehetőségeket, de ne halogasson, tétovázzon. Most az a pillanat jött el mikor „aki mer az nyer”. Önnek jók a megérzései, de valamilyen okból, vagy esetleg valakinek a negatív hatására nem mert önálló döntéseket hozni. Higgyen Önmagában és a lehetőség kitárulkozik Ön előtt.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Egy régen dédelgetett gondolat egyre többször jut eszébe. Ne habozzon megvalósítani, mert úgy tűnik most jött el a pillanat. Mindehhez családja is segítséget nyújt önnek, ha lesznek pillanatok, mikor úgy érzi elakadt. Legyen büszke önmagára, mert nem mindennapi ember és ezt mások is így gondolják. Az elkövetkezendő napokban egy közeli ismerősének lesz szüksége az ön tanácsára, mely lehet, hogy az egész életére kihatással lesz.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Vannak olyan pillanatok, mikor úgy érzi, érzelmi hullámvasútban ül és nem is tudja merre tovább. Álljon meg és gondolja át hová ez a nagy rohanás, hisz az életben olyan sok szép dolog van, mely mellett, mint egy gyorsvonat elrohan. Menjen ki a természetbe és lássa meg a madarakat a fán. Gyönyörködjön a természet szépségeiben, miközben engedje át magát a teljes nyugalomnak. Lehet, hogy először ez pár perc lesz csak, de higgye el megéri.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Nem is hiszi, hogy milyen sokan büszkék Önre a napokban. Hamarosan olyan lehetőséget ajánlanak, amelyre régóta vágyott. Az Ön egyénisége, szellemisége nagyban befolyásolja környezetét pozitív irányban. Legyen büszke Önmagára és legyen segítségére, támogassa környezetében azokat, akiknek erre most nagy szükségük van. Pénzügyek területén is pozitív változás következik be, hisz olyan döntést hoz meg, mely már régóta érlelődik Önben.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Az elkövetkezendő napokban szakmailag új kihívások elé fog kerülni, ezért fontos, hogy jól felkészült legyen. Éppen ezért szánjon időt arra, hogy megismerje az adott területet mivel ez nagyban fogja talán befolyásolni egész hátralévő életét. Ne ijedjen meg ettől, hisz Ön szakmájában elismert és komoly karrier áll Ön előtt, csak merjen határozott és kitartó lenni. Mindeközben ne felejtsen el egészségére is vigyázni.

A többi csillagjegy horoszkópját itt olvashatod.


Ezotéria - Horoszkóp