Az utóbbi időben a legjelentősebb figyelem a kriptovaluták felé irányult, amelyek értéke ennek a volatilitásnak köszönhetően ugrásszerűen megemelkedhet, és az elemzők nemcsak 2024 negyedik negyedévéig, hanem azon túl is jelentős nyereséget prognosztizálnak. A három érme, amelyet megvizsgálunk, a Jupiter (JUP), a dYdX (DYDX) és a KangaMoon (KANG). Nézzük át az egyes érmék árfolyam-teljesítményét, hogy megállapítsuk, miért ezek a legjobb altcoinok, amelyekbe érdemes befektetni.

kangamoon láda

A Jupiter (JUP) 1 dollár fölé nő - hamarosan 3 dollár fölé emelkedhet?

A Jupiter (JUP) felfelé mutató lendületet mutatott, és megvan a lehetősége, hogy még tovább robbanjon, ha sikerül visszanyernie a bikás figyelmet. Konkrétan az elmúlt héten a Jupiter árfolyama 0,85 dollárról 1,25 dollárra emelkedett, és ilyen ütemben hamarosan akár a 2 dolláros árfolyamhatárt is átlépheti.

Ehhez a Jupiter kriptónak vissza kell nyernie a figyelmet és masszív felhalmozódást kell látnia, és ha ez megtörténik, akkor potenciálisan új magasságokba juthat. A Jupiter árfolyam-előrejelzése szerint 2024-ben 3,13 dolláron fejezheti be, ami új történelmi csúcsot jelentene a kriptó számára, így az egyik legjobb altcoin, amibe érdemes befektetni.

A dYdX (DYDX) domináns teljesítményt mutat a charton, és 5,30 dollárig emelkedhet.

A dYdX (DYDX) szintén domináns on-chart teljesítményt mutatott, mivel a kriptó belépett a zöld zónába, és ezzel magára vonta az elemzők figyelmét. A dYdX kriptó lehet a legújabb, amely robbanásszerű növekedést tapasztalhat, különösen, ha sikerül áttörnie a 3 dolláros árfolyamhatárt, ami egy új történelmi csúcspontot is eredményezhet.

A dYdX árfolyama jelentős heti növekedést mutatott, mivel az 1,80 dolláros árfolyamról a 2,95 dolláros maximális árfolyampontra emelkedett. Az all-time high 2024. március 7-én volt, amikor elérte a 4,52 dollárt, és most, ha ismét áttöri a 3 dolláros szintet, akkor jelentős növekedésre van kilátás. A dYdX árfolyam-előrejelzése szerint ez a kriptó 2024-ben 5,30 dolláron fejezheti be a 2024-es évet, ezzel az egyik legjobb altcoin, amibe érdemes beszállni.

A KangaMoon (KANG) integrálja a P2E-t a Social-Fi-vel 100x-os robbanást érhet el.

A KangaMoon (KANG) egy feltörekvő Play-to-Earn (P2E) platform, amely a közösségvezérelt megközelítést Social-Fi elemekkel kombinálja, és létrehoz egy olyan helyet, ahol bárki kriptót vagy NFT-t kereshet. Minden játékos képes lesz saját KangaMoon karaktere felett irányítást szerezni, és ezáltal kihívást jelenthet más játékosoknak, vagy versenyeken vehet részt, ahol lehetőség nyílik jutalmakra.

Lesz egy külön piactér is, ahol bárki megvásárolhatja, eladhatja vagy elcserélheti ezeket az NFT-ket további tőkenyereségért. Az elmúlt ülések során a KANG token 290%-kal emelkedett, mivel a kezdőértéke 0,005 dollár volt, most pedig 0,0196 dolláron kereskednek vele. Mindemellett az előértékesítés során több mint 5 millió dollár is összegyűlt, és hamarosan átlépi a 7 millió dolláros határt, ami várhatóan a hónap végéig bekövetkezik. Az elemzők most a KANG token 100-szoros árfolyamnövekedését prognosztizálják, ami a top altcoinok egyikeként pozícionálja.

Összefoglaló

Azok, akik diverzifikálni szeretnék a birtoklásukat, nem csak a Jupiter és a dYdX, hanem a KangaMoon is szemügyre vették. Mivel a kripto ICO fázisában lévő projektje a legnagyobb növekedési potenciállal rendelkezik, és a jelenlegi felhalmozási sebességével 2024-ben és azon túl is az iparág meghatározó erejévé válhat.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy