Ezek a kalkulátorok általában különböző szempontokat vesznek figyelembe, például a születési dátumokat vagy csillagjegyeket, és az alapján próbálják meg meghatározni, mennyire illik két ember egymáshoz.

Például néhány kalkulátor a születési dátumokat használja a horoszkóp jegyek alapján. Az ilyen kalkulátorok azt állítják, hogy bizonyos jegyek jobban illeszkednek egymáshoz, és ezért a kapcsolatuk is erősebb lehet.

Az ilyen típusú kalkulátorok azonban nem számolnak a személyiség, az érdeklődési kör, a hobbik vagy más valóban fontos tényezőkkel, amelyek a párkapcsolatokat alakítják.

együttjárás hossza kalkulátor

A valóságban a párkapcsolatok sokkal bonyolultabbak és sokrétűbbek, és nem lehet őket egyszerűen számokra vagy csillagjegyekre redukálni.

Az ilyen kalkulátorokat tehát inkább szórakozásként érdemes kezelni, és ne vegyük komolyan az eredményeket, amelyeket ezek a kalkulátorok generálnak. A valódi kapcsolatok alapjai sokkal mélyebbek és személyre szabottabbak, mint amit egy egyszerű kalkulátor előrejelezhet.

Készítettünk egy jópofa kalkulátort, amivel meg tudod lepni a párodat, szerelmedet!

Egy kalkulátort készítettünk, ami kiszámolja, hogy hány napja tart egy kapcsolat - hogyan működik?

Egy kapcsolat időtartamát egyszerűen kiszámolhatjuk a kezdeti dátum és az aktuális dátum közötti napok számolásával. A képlet a következőképpen néz ki:

1. Add meg a kapcsolatotok kezdő napját (év, hó, nap)

2. Nyomd meg a SzámoldKi gombot

szerelem kalkulátor párkapcsolati számmisztika kalkulátor

Számold ki, hogy hány napja jársz a szerelmeddel és lepd meg őt egy váratlan pillnatban! Biztosan nem fog pl arra számítani, hogy pl. az 1000. napon, vagy épp az 1111. napon leped meg valami különlegességgel. Erre senki nem számít és biztosan nagyon boldog lesz. 

A kalkulátor a cikk alatt indul..., sok boldogságot hozzá!