KangaMoon (KANG): Az Új MémCoin, Amely Az Elkövetkező Bluechip Kriptóvá Válik

A hatalmas lendület, amelyet a KangaMoon (KANG) már az előértékesítése során mutatott, szakértők szerint arra utal, hogy a token olyan szintre emelkedhet, mint a Bitcoin, az Ethereum, az Avalanche, és még sok más siker-kriptó. A KANG csapat már több mint 1 millió dollárt gyűjtött, miközben a hónap végére 2 millió dollárra számítanak. A korai befektetők már 125%-os ROI-t kaptak.

Ennek a monumentális növekedésnek köszönhetően a KangaMoon hírneve exponenciálisan nő, a csapat pedig tervezi a token listázását a Tier 1 tőzsdéken a második negyedévben. Tekintettel a KANG pályájára, okos döntés lehet most a projektbe való befektetés a presale során. A token mindössze 0,01125 dollárért kerül értékesítésre, így a KANG egy ígéretes token, hatalmas növekedési potenciállal.

Eközben a tagok már most is tudnak pénzt keresni a KANG token által, az előértékesítési fázis alatt is, egyszerűen a közösségi tevékenységekbe való bekapcsolódással, mint például a projekt népszerűsítése a közösségi médiában. Emellett lehetőség van a KANG token keresésére a Kangaversum közösségi tevékenységekben való részvétellel is. A jelenlegi kilátások alapján, a KANG valószínűleg hamarosan 800%-os árnövekedést is képes lehet produkálni.

A KangaMoon egy platform mely egyben egy virágzó közösség is, ahol a meme-rajongók találkoznak a projekt SocialFi szerkezete révén. A KangaMoon egy olyan játssz-és-keress (P2E) platformot képvisel, ahol a tagok jutalmakat kaphatnak, mint például NFT-k, ajándékok, DeFi gyűjtemények és még sok más. Összességében a KangaMoon egy olyan szórakoztató meme közösség és egy top kriptó projekt egyesítése, amely milliomossá teheti a befektetőket a jövőben.

Lendületben az Ethereum (ETH): a token eléri a 4000 dolláros árat, és all-time-high árfolyamra tör

A folyamatosan bullish lendület által kísért Ethereum (ETH) elérte a 4000 dolláros árat, ahol első alkalommal járt a 2021-es nagy lendülete óta. Ahogy azt a piaci statisztikák mutatják, az Ethereum ára több mint 59%-kal emelkedett az elmúlt hónapban. Különösen érdemes megjegyezni, hogy az Ethereum több mint 170%-ot nőtt az éves árfolyam-mutatók szerint, biztosítva, hogy a token elérje a 4000 dolláros árat.

Mindeközben az Ethereum piaci kapitalizációja elérte a 475 milliárd dolláros értéket. A jelenlegi pályán az Ethereum valószínűleg képes lesz kettős teljesítményt felmutatni márciusban, elérve az 500 milliárd dolláros piaci tőkeértéket és megdöntve az összes idők legmagasabb árfolyam-rekordját, a 4891 dolláros árat.

Az Avalanche (AVAX) éves árfolyam-csúcsot ér el, és további emelkedésre készül

avalanche kriptó

Az Avalanche (AVAX) egy hosszú távú bullish hangulaton lovagol, ami a 2023 negyedik negyedévében kezdődött. Ahogyan azt a CoinMarketCap statisztikái mutatják, az Avalanche több mint 261%-kal nőtt az éves árfolyam-mutatók szerint. Ez az árnövekedés a token értékét az 50 dolláros küszöb fölé emelte. Rövid távon sem veszítette el az Avalanche a lendületét, az elmúlt hónapban mintegy 32%-kal emelkedett az ára.

Az Avalanche kereskedési volumene pozitív pályán van, aláhúzva a token növekvő lendületét. Március végére az Avalanche árfolyama valószínűleg támaszt fog találni a 60 dolláros árszint felett, a jelenlegi pályának megfelelően. Ez azt eredményezte, hogy a szakértők hozzáadták a tokent a figyelőlistájukhoz.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségükhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy