A CS2 játékosok számára új online platformot hoztak létre. A platform honlapja  a https://profilerr.net/hu/. A platform létrehozója az eZstah. Minden felhasználónak lehetősége van regisztrálni és személyes fiókot létrehozni. A platformon több szekció található: CS2 mérkőzések, CS2 Pro csapatok, CS2 Pro játékosok, CS2 Pro beállítások, Látványgenerátor és Steam ID kereső, leltárköltségek, statisztikák.

CS2 szekció Párosítások

Ebben a részben a felhasználók megtekinthetik a CS2 legfontosabb mérkőzéseinek menetrendjét. A szakasz egy kényelmes nyomkövetővel rendelkezik. Segítségével a játékosok megtudhatják, hogy milyen eseményeket közvetítenek ma, valamint az elkövetkező napokban és hetekben.

Minden mérkőzés a következő paraméterekkel rendelkezik:

  • idő;
  • dátum;
  • csoport;
  • a verseny neve, amely során a versenyre sor kerül.

A CS2-ben befejeződött mérkőzések eredményei az eredmények lapon tekinthetők meg. Az oldalon van egy szűrő is. Segítségével a felhasználók megtalálhatják az őket érdeklő versenyek eredményeit.

CS2 Pro csapatok szekció

Ez a rész a CS2 leghíresebb csapatainak értékelését mutatja be. Itt információkat találhatsz az összes CS2 csapatról, amelyek részt vettek a versenyeken.

Az információk táblázatos formában kerülnek bemutatásra. A HLTV rendszere szerinti általános értékeléssel kapcsolatos információkat, valamint az egyes csapatok győzelmeinek százalékos arányát mutatja. A táblázatból a felhasználók a következő információkat is megtudhatják:

  • milyen bevételeket realizáltak;
  • az a térkép, amelyen a legjobb teljesítményt nyújtották;
  • információk a csapat ellenfeleiről a legutóbbi mérkőzéseken. Lehetőség van ország szerinti rendezésre vagy keresésre.

A minősítésekben szereplő összes információ a HLTV minősítésein alapul. A nézettségi mutatókat minden héten frissítik.

Top Pro csapatok

Az alábbi táblázatban a 10 legjobb profi csapat szerepel.

Sorszám

Csapat neve

Értékelés

Winrate

Legjobb térkép

1

FaZe

939

68%

Anibus

2

Natus Vincere

757

77%

Vertigo

3

Spirit

701

79%

Inferno

4

Vitality

655

63%

Mirage

5

G2

546

65%

Mirage

6

MOUZ

541

75%

Inferno

7

Cloud9

393

67%

Vertigo

8

Eternal Fire

325

68%

Ancient

9

Virtus.pro

291

71%

Vertigo

10

Falcons

239

0

N/A

CS2 Pro Players szakasz

Ez a szakasz alapvető információkat tartalmaz a Pro játékosokról. A top 5 legjobb játékos a következő:

  1. Mathieu Herbaut, becenév: ZywOo, fejkép: 33%, ADR: 85.05, K/D: 1.38.
  2. Aleksandr Kostylev, becenév: s1mple, headshot: 34%, ADR: 85.21, K/D: 1.38.
  3. Dmitry Somolov, becenév: sh1ro, headshot: 22%, ADR: 78.12, K/D: 1.45.
  4. Denis Zhukov, becenév: deko, headshot: 30%, ADR: 80.2, K/D: 1.35.
  5. Ilya Osipov, becenév: m0NESY, headshot: 30%, ADR: 79.42, K/D: 1.32.

CS2 Pro beállítások

A következő funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére a CS2 Pro beállításai szakaszban:

  1. SteamID profilok. Itt bármilyen SteamID-t átalakíthatsz és megszerezhetsz.
  2. Látványgenerátor: hozzon létre saját látványt. Emellett a Pro játékosok CS2-ben található látcsövekből is kínál válogatást.
  3. Kötésgenerátor. Saját kötések létrehozása.
  4. Információk a CS2 parancsairól. A játék konzolos beállításokkal játszható. A hardveres fejlesztések lehetősége és egyéb dolgok itt vannak megadva.
  5. Saját hatékony kötéselrendezések létrehozásának lehetőségei. Lehetőség van a Pro játékosok CS2-ben lévő elrendezéseinek megtekintésére is.
  6. A CS2 leltárköltség-kalkulátor használata és a játékosok leltárának összehasonlítása is.

A játékos Mathieu Herbaut 23 éves, beceneve ZywOo, látási beállítások: 16:9, 4:3.

Látványgenerátor

Fontos a megfelelő távcsőgenerátor kiválasztása. Ennek köszönhetően a játékos könnyebben és gyorsabban tudja majd elpusztítani az ellenséget különböző távolságokból. A láblécben található egy funkció a távcső teljes testreszabással történő beállítására.

Manapság a legtöbb játékos a konzolparancsokat használja a távcső testreszabásához. Ezzel a módszerrel azonban sok időt veszítünk, és a legpontosabb szükséges paramétereket is meg kell határozni. Ezért ajánlott, hogy a játékosok a KS2 távcső online beállítását végezzék el. Vizuálisan ez a következőképpen néz ki:

  1. A jobb oldalon található a beállítási panel,
  2. A bal oldalon a játékszimulátor ablaka. Ennek köszönhetően a játékos világosan láthatja, hogyan változik a célpont észlelése. A látási beállításoknál választható stílus: alapértelmezett, klasszikus, dinamikus;
  3. Manuálisan beállíthatja az átlátszóságot, a vastagságot, a méretet, a távolságot, a kontúrt.
  4. A színválasztás a klasszikus paletta segítségével történik.
  5. A pötty centrikusan van elhelyezve.
  6. Alak: T alakú és kereszt alakú.

A végén lehetőség van a Pro játékosok kész előbeállításainak kiválasztására.

A leggyakrabban használt beállításgenerátor a KS2 sight generátor. Keresse meg a Steamen, és adja hozzá a műhelyéhez. Itt elérhető a felhasználó:

  1. Saját opciók és a szerzői konfiguráció telepítése.
  2. Gyakorlati munka a hivatásos kibertornászok beállításainak megváltoztatásában.
  3. A kiválasztott funkciók tesztelése botokon.

Steam ID kereső

Ebben a részben a felhasználók megtudhatják, hogy mi a Steam ID. A cyber sportban a profilok egy speciális kód alapján kereshetők, nem pedig becenév alapján. Ezt a kódot minden egyes fiókhoz hozzárendelik a Steamen. Ennek a kódnak köszönhetően lehet a lehető leggyorsabban megkeresni a szükséges játékost. Emellett minden alapvető információt megkaphat: az aktuális állapotot, a pontszámokat és az MM-ben elért eredményeket. a SteamID segítségével - megfelelő opciókkal - profilokat lehet találni a harmadik féltől származó forrásokon. A Steam ID-kereső rész részletes tájékoztatást nyújt a saját Steam ID-keresésről. A főbb egyszerű módokat adjuk meg.

Készletérték

A Leltárköltségek szakaszban a játékosnak lehetősége van arra, hogy a Steam-azonosítójukat használó játékosok Steam-leltárát megtekintse. Emellett információt nyújt a Profilerr CS2 leltárköltség-kalkulátorának működéséről is. A költségkalkulátor segít megválaszolni azt a kérdést, hogy mennyibe kerül a készlet a CS2-ben. Szintén ebben a részben találhatók a profil főbb alapparaméterei, beleértve a fiók teljes költségét is. Ez az erőforrás lehetővé teszi az összes készletinformáció beolvasását. A beolvasás után kijön a tételek teljes száma és költsége. A legmagasabb árú leltárkészletre vonatkozó információk is itt jelennek meg

Egy másik kérdés, amely a vizsgált szakaszban kerül bemutatásra: az egyes tételek értékének meghatározása. Itt talál információt arról, hogy a CS2 leltárköltség-kalkulátor hogyan határozza meg az egyes tételek árát.

Ez a szolgáltatás minden információt a Steam fő piacteréről vesz át. Ugyanannak a bőrnek az árát a Steamben több tényező befolyásolja:

  • az elhasználódás mértéke;
  • a ritkaság mértéke;
  • a modul megléte vagy hiánya.

A GYIK részben a felhasználók olyan kérdésekre találnak választ, mint például: hol kaphatnak információt a Steam ID-jükről, lehetséges-e eladni tárgyakat a CS2-ből, valamint hogyan lehet eladni egy fiókot a CS2-ben.

Statisztikák

A "Statisztikák" részben a játékos információkat kap a játék felszerelésének jellemzőiről, valamint a játék felszerelésére és a játékbeli beállításokra vonatkozó statisztikákat. Továbbá itt láthatod a CS2 648 legjobb profi játékosát.