Embert macskára konvertáló kalkulátor

Hogy néznél ki, ha macska lennél?

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen lenne az életed macskaként? Még ha nem is hiszel a lélekvándorlásban, kalkulátorunk segítségével most megmutatjuk Neked, hogy hogyan néznél ki, ha macska lennél. Válaszolj néhány - a személyiségeddel kapcsolatos - kérdésre, majd a SzámoldKi gomb lenyomásával szembesülhetsz saját macska képeddel. Hogy mennyire veszed ezt komolyan, azt rád bízzuk... De ugye tudod, hogy a macskának 9 élete van?

Tévedésen alapul az az elmélet, hogy a macskák életkorát egyszerűen 7-tel meg kell szorozni, hogy megkapjuk az emberi életkorukat. Ugyanez a tévedés a kutyáknál is fennál. A cicák emberi életkorra való átváltása nem lehetséges lineáris módszerrel, mert az életük első néhány éve - emberi években kifejezve - sokkal gyorsabban telik el. A cicák pontos emberi életkorának kiszámításához használja kalkulátorunkat.

Macska életkora emberi években kalkulátor.

A cicák várható átlagos életkora 12-15 év közé esik, bár számos példa van arra, hogy a jól tartott házimacska a 20 évet is megéli.Az elmúlt évtizedekben azt figyelték meg kutatók, hogy növekedett a cicák átlagos életkora. Az eddig igazoltan legtovább élt macska 38 éves kort élt meg.
Igen, tudományos kísérletek azt igazolják, hogy az ivartalanított macskák hosszabb életkilátásokkal rendelkeznek. Egy tanulmány eredményei azt mutatják, hogy az ivartalanított hím macska akár kétszer annyit él, míg az ivartalanított nőstény macska akár 60%-kal is hosszabb ideig él, mint nem ivartalanított társaik.
Nincs olyan ember a világon - állítják a "cicológusok", akinek életmódjához, ízléséhez ne találnánk hozzá illő macska fajtát. Vékony, szőrmók, aktív, bolyhos, békés, játékos, picur vagy hatalmas - minden féle cica létezik!

Íme a világ 10 legkedveltebb macska fajtája a petmd.com összeállítása alapján:

10. Keleti macska (The Oriental)

9. Amerikai rövidszőrű macska (The American Shorthair)

8. Birman macska (The Birman)

7. Szfinx macska (The Sphynx)

6. Ragdoll macska (The Ragdoll)

5. Sziámi macska (The Siamese)

4. Abesszin macska (The Abyssinian)

3. Exotic macska (The Exotic Shorthair)

2. Maine Coon macska (The Maine Coon)

1. Perzsa macska (The Persian)

Hogy néznél ki, ha macska lennél?
Embert macskára konvertáló kalkulátor
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: