Magyarország rendkívül gazdag gyógyvizekben, termálvizekben, melyek a bennük lévő oldott ásványi anyagok révén kiválóan alkalmasak számos betegség kezelésére akár fürdőkúra akár ivókúra formájában.

A hazai gyógyfürdők számos mozgásszervi betegség kezelésére (reumatikus megbetegedések, balesetek miatti sérülések utókezelése, porcsérülések, izületi problémák, csontritkulás, izomfájdalmak stb.) alkalmasak, de számos vizünk a bőrgyógyászati betegségekre is kiváló. Más gyógyfürdők hatékonyan enyhítik a nőgyógyászati és urulógiai panaszokat is.

Hol van a legközelebbi gyógyfürdő, ami nekünk kell?

SzámoldKi.hu - mely Magyarország legnagyobb kalkulátor portálja, ahol több száz hasznos kalkulátort találsz - most elkészítette a gyógyfürdők, gyógyvizek országos kalkulátorát, mely megválaszolja ezeket a kérdéseket.

Egyéb dolgod sincsen, mint kattints a cikk alatt található kalkulátorra, majd válaszd ki azt a problémát/betegséget amelyre gyógyvizet keresel és add meg azt az irányítószámot/települést, ahol tartózkodsz.

Kalkulátorunk azonnal megmutatja Neked, hogy hol található a Hozzád legközelebb eső gyógyfürdő, mely a megadott betegség kezelésére alkalmas.

A cikkhez ajánlott kalkulátorunk


Egészség Életmód Kultúra