A 26. fordulóban bemutatkozó új Bayern-edző, Thomas Tuchel csapatának győznie kell ahhoz, hogy a hazaiak újra a bajnoki táblázat élére ugorjanak. A müncheniek magabiztosak és gólerősek, ezt mutatja a lőtt gólok (Bayern 72, Dortmund 55) aránya is a bajnokságban.
 
A Dortmund is jó formában érkezik az Allianz Arénába: Edin Terzic együttese az elmúlt 11 bajnoki meccsből 10-et megnyert, részben ennek is köszönhetik a sárga feketék, hogy sikerült átvenniük a vezetést. Bárki is lesz a német labdarúgás klasszikusának győztese, hatalmas lépést tesz a bajnoki cím felé. A Network4 csoport élőben és helyszíni kapcsolással közvetíti a rangadót. Münchenből Monoki Lehel és Juhár Tamás jelentkeznek a gyep széléről.

„A történelem egyik legjobban várt Der Klassikerének ráadásul magyar szereplője is lesz, hiszen Lőw Zsolt mostantól a bajor együttes edzői stábját erősíti. Ennek megfelelően a Network4 csapata is kiemelten kezeli a találkozót, hiszen helyszíni tudósítással készülünk az idei Bundesliga-szezon legfontosabb összecsapására” – mondta Monoki Lehel. 

„Már a szokásos, aktuális fordulót felvezető magazinműsorunk, a Nyitóbuli is Münchenből jelentkezik szombaton kora délután az ARENA4-en, a meccs előtt 17:45-től pedig folyamatosan kapcsolgatunk majd a budapesti stúdió és az Allianz Aréna között. Azt biztosan megígérhetem, hogy aki velünk tart a mérkőzés napján, semmi fontosról nem marad le” – tette hozzá a szerkesztő-műsorvezető.

Érkezik a Der Klassiker az ARENA4 és a NET4+ SPORT műsorára: a sportcsatorna helyszíni tudósítással készül minden idők egyik legjobban várt Bayern München – Borussia Dortmund mérkőzésére. 

A sípszó szombaton 18:30-kor hangzik el a müncheni Allianz Arénában, a mérkőzést az ARENA4 sporttelevízió és a NET4+ SPORT streamingszolgáltató élőben közvetíti.


Sport