Ideje leváltani a hagyományos módszereket!

A beszerzés ma már könnyen megoldható. Ott van például a Termoszbolt.hu ételtermosz kínálata, ahol mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő eszközt. A hagyományos tárolási módszereket érdemes minél hamarabb elhagyni. Nemcsak a hatékonyságuk erősen megkérdőjelezhető, de környezetbarátnak sem nevezhetőek. 

A fenntarthatóság, az ökológiai lábnyom csökkentése egyre nagyobb szerepet kap a mindennapjainkban, és a gyártók is figyelembe veszik a tervezés során. A szabályozások is szigorodnak, ezért is fontos megvizsgálni, hogy pontosan miben is tároljuk az ételt a mindennapokban.

Az egyik legnépszerűbb “megoldásnak” még mindig a műanyag ételes doboz számít. Ennek azonban rengeteg hátránya van. Könnyen megsérülnek, megrepednek vagy el is törnek, ami ha pont a táskában történik menet közben, akkor az étel kifolyik, rá az összes többi tárgyra, ami még ott található. Ez igazán kellemetlen tud lenni, de az sem éppen mellette szól, hogy a hőt sem képes megtartani. 

Ha reggel csomagolunk benne valamit frissen, már fél órán belül kihűl, ha pedig ebédre szeretnénk elfogyasztani, máris veszít a minőségéből az étel. A műanyag ételesek környezetvédelmi szempontból sem számítanak preferált megoldásnak. Nehéz újrahasznosítani, nem bomlanak le és gyorsan elhasználódnak.

Emellett még mindig van, aki zacskóban hordozza a reggelit, uzsonnát. Ez még rosszabb megoldás a műanyag opciónál, mivel ezeket csak egyszer lehet használni, az étel elfogyasztása után egyből a kukában végzik.

Az ételtermosz a legjobb választás

Az ételtermosznak ezzel szemben rengeteg előnye van. Már önmagában az, hogy nem kell sűrűn újat vásárolni. Hosszú éveken keresztül képes ellátni a feladatát, könnyen tisztítható. Emellett az étel minőségét, hőmérsékletét is hosszú órákon át meg tudja őrizni. Az anyaguk általában rozsdamentes acél. Az ökológiai lábnyomunkat minimálisra csökkenthetjük, nem fogunk minden nap zacskókat vagy éppen törött műanyag ételeseket a kukába dobni. 

A kialakítása, formája kedvező, könnyen elhelyezhető minden táskában és kényelmesen elfér benne a kedvenc ételünk.

Minőségi megoldás hosszú évekre

A gyümölcsöket, zöldségeket frissen és hűvösen képes tartani akár 24 órán keresztül is. Az ételtermosz hőszigetelt testtel és összecsukható kanállal van felszerelve. Duplafalú vákuumszigeteléssel rendelkezik, a kialakítása pedig kompakt és könnyű. Mindennapi használatra tervezték, csepegésmentes lezárással van ellátva. A karbantartása, tisztítása is könnyedén megoldható, arról nem is beszélve, hogy a használata egészséges, mivel teljesen BPA-mentes.


Gasztro