Szegő Dávidot a 6 éve tartó eredményes munkája elismeréseként nevezte ki a Mazars csoport nemzetközi partnerré. Szakmai karrierjét könyvvizsgálati, shared services finance és kontrolling területeken szerzett tapasztalatai alapozták meg.

Szegő Dávid 2018-ban a Sony Accounting & Reporting Manager pozíciójából csatlakozott a Mazars-hoz az outsourcing üzletág helyettes vezetőjeként, 2021 júniusában pedig átvette a divízió irányítását.

Számviteli és pénzügyi diplomái, valamint ACCA-tagsága mellett stratégiai szemlélete, a szolgáltatási minőséget és a hatékonyságot fókuszban tartó megközelítése, illetve a közösség építésébe fektetett erőfeszítései segítik az üzletág folyamatos fejlesztésében. Vezetése alatt az Outsourcing terület hatékonyságban, méretben, szakmaiságban és profitabilitásban is jelentősen fejlődött.

Nemzetközi partnerként az innovatív megoldások alkalmazása és a folyamatok racionalizálása mellett nagy hangsúlyt fektet az üzletág szakembereinek fejlesztésére, valamint az ügyfelekkel való közeli kapcsolat fenntartására.


Munka