A mérkőzést idehaza kizárólag a Network4 csoport felületei, a MATCH4 sportcsatorna és a NET4+ streaming szolgáltató közvetítik.

A Liverpool öt forduló után tizenhárom pontjával a Premier League tabella harmadik helyén áll, az eddigi szezonban négy győzelem és egy döntetlen fűződik a nevéhez. A West Ham sem szerepel gyengén, bár az első meccsüket elbukták és az utolsó fordulóban is döntetlen játszottak, a tíz pont elegendő a lista hatodik helyéhez.  

Szoboszlai bemutatkozásra tökéletesen sikerült: eddig öt bajnoki meccsen lépett pályára a vörösök mezében, ezeket az első perctől az utolsóig végigjátszotta, az Aston Villa elleni összecsapáson pedig megszerezte első gólját a Premier League-ben.

A nyitány olyannyira látványos volt, hogy a Liverpool szurkolók augusztus hónap legjobbjának választották meg a magyar válogatott csapatkapitányát. Szoboszlai népszerűségét jól jelzi, hogy a nyári holtszezonban az ő mezéből adták el a legtöbbet a csapat hivatalos márkaboltjaiban.

A Network4 csoport egy másik izgalmas Premier League meccset is kínál a nézőknek a hétvégére. Szombaton a bajnok – és az idei szezonban eddig veretlen - Manchester City a tabellán a nyolcadik helyen álló Nottingham Forest együttesét fogadja. A mérkőzést élőben közvetíti a MATCH4 és a NET4+.

A Network4 csoport az egyetlen médiacég Magyarországon, amelyik a legnagyobb európai ligák közül háromból (Premier League, Bundesliga, Ligue 1) is közvetít meccseket.

Manchester City – Nottingham Forest, szombat, 16:00. MATCH4, NET4+

Liverpool – West Ham, vasárnap, 15:00. MATCH4, NET4+ 


Sport