Egy felejthetetlen élményt adunk át

A Tandemugrás - Millennium Tandem Team oldalán a tandemugrás árak is jól megmutatják, hogy akár több személyt is meglephetünk egy-egy ilyen ajándékkal, ha szeretnénk. Ezt a legegyszerűbben kupon, ajándékkártya formájában tehetjük meg. Ideje kilépni a sablonos ajándékok világából, és valami igazán különlegeset, felejthetetlent adni a barátoknak, családtagoknak.

Milyen alkalomból adhatunk kupont? Például születésnapra, névnapra, diplomaosztóra, ballagásra, de karácsonyra, húsvétra, különleges évfordulókra, valamint legény- és lánybúcsúkra is. Sokszor azonban külön okra sincs szükség, elég, ha csak szimplán “megérdemli” az illető. Sőt, ha tudunk valakiről, aki szeretné leküzdeni a magasságtól való félelmét, akkor nincs is ennél hatásosabb módszer. Garantáltan meg fog változni a véleménye, amikor több ezer méter magasban, szabadesésben lebeg a felhők között. 

Sokak régi álma az ejtőernyőzés kipróbálása, de ez nem éppen mindennapos programnak számít. A tandemugráshoz ráadásul külön tanfolyamot, vizsgát sem kell elvégezni, és előzetes orvosi vizsgálatra sincs szükség. 

A helyszínen kapunk egy 10-15 perces felkészítést, valamint ugrás előtt a fontosabb részleteket átismételjük, és mehet is az ugrás. A kupon segítségével lelkileg is mindenki megfelelően fel tud készülni előre: ne a helyszínen állítsuk az ünnepeltet kész tények elé, mert könnyedén visszafelé sülhet el a meglepetés!

Egy igazán hatásos ajándék

Az ejtőernyős tandemugrás nem éppen mindennapi ajándéknak számít. Ezért is olyan különleges, egyedi és felejthetetlen már önmagában is. Ehhez pedig hozzájön az a hatalmas adrenalinlöket, ami segít levezetni a stresszt. Ha lehetséges lenne receptre felírni, akkor azt rendszeresen meg kellene tenni, hisz az egyik leghatékonyabb módja a feszültségek eltüntetésére.

Ha kicsit elegünk van a hétköznapokból, vagy tudjuk, hogy valaki nehéz időszakon megy keresztül, akkor a tandemugrás tökéletes lehetőség arra, hogy kicsit kiszakítsuk a szürkeségből. 

Maximális biztonság minden ugrásnál

Gyakori érv, kifogás az ejtőernyős tandemugrással szemben, hogy nem elég biztonságosnak ítélik azt. Kevesen tudják, de tandemugró pilóta csak a legtapasztaltabb ejtőernyősökből lehet. Az ugrás két ernyővel történik, a tartalék pedig automatikusan kiold, ha túl nagy a sebesség egy bizonyos magasság alatt. 

A rögzítés is több ponton történik a pilótához, a hevederek pedig több ezer kilogramm terheléssel is könnyedén megbirkóznak. Az ugrás, a szabadesés, az ereszkedés és a földet érés is maximálisan biztonságos.


Sport