Többféle kialakítás közül lehet válogatni

A mosdókagyló nagymértékben meghatározza az egész fürdőszoba használatának az élményét. Ezért is fontos, hogy vásárlás előtt alaposan felmérjük a lehetőségeinket. A STUXI mosdókagyló kínálatában többféle mérettel, formával, színnel találkozhatunk. Magas minőségű kerámiából készülnek, amelyek első osztályú élményt nyújtanak. Választhatunk fényes felületű, hófehér változatot is, amelyeket akár bútorba és pultra is lehet építeni, de falra is ugyanúgy fel tudjuk szerelni. Ez is egy fontos szempont a vásárlás során, hogy pontosan hova akarjuk rakni a mosdókagylót.

Ez a kiegészítő elengedhetetlen része a modern fürdőszobáknak és számos típusa létezik, amelyekből válogathatunk. Minden stílushoz, ízléshez, fürdőmérethez megtalálhatjuk azt, ami a legjobban illeszkedik. Az anyaghasználat is eltérő lehet, ugyanis a kerámia mosdókagylók mellett elérhetőek még porcelán, gránit, üveg és rozsdamentes acél változatok is. A kiegészítők többsége egy csapteleppel rendelkezik, ami lehetőséget ad a hideg és meleg víz szabályozására. A modernebb változatok már kiegészülnek fiókkal vagy szekrénnyel is, hogy az egyes higiéniai eszközöket abban tudjuk tárolni.

A mosdókagyló kiválasztása során figyelembe kell venni a fürdőszoba stílusát, méretét, valamint a kagyló funkcionalitását és anyagát. Ehhez alapos tervezésre van szükség, hogy pontosan meg tudjuk határozni, mégis hova kerül a kiegészítő.

Két csaptelep, sarok mosdókagyló és klasszikus kialakítás

Igazi különlegességekkel is találkozhatunk, de a hagyományos megoldások kedvelői is meg fogják találni azt, amire szükségük van. A dupla mosdókagyló például 100 cm széles, így a nagyobb családok számára tökéletes választás lehet. Magas minőségű kerámiából készül, ami a hosszú élettartamot és az egyszerű tisztíthatóságot is lehetővé teszi. 

Ha kevés a rendelkezésre álló hely, vagy közvetlenül a mellékhelyiségbe keresünk mosdókagylót, akkor a sarok változat lesz az ideális. 

Szélesebb a kínálat, mint gondolnánk

A legtöbb esetben, ha valaki azt mondja, hogy mosdókagyló, egyből a klasszikus ívelt formájú, fehér, egy csaptelepes, falra telepített kialakítás fog eszébe jutni. Pedig ma már a színnel is lehet variálni. A fehér mellett elérhető betonszürke, szürke, fekete, bézs és antracit is. Telepíthetjük bútorba, pultba vagy éppen a pultra is. A csaplyuk lehet jobb vagy bal oldalon, de akár csaplyuk nélküli kialakítást is választhatunk.

Ezért is fontos, hogy vásárlás előtt alaposan felmérjük a lehetőségeket és megnézzük azt, hogy mi az, ami a fürdőszoba esetében megvalósítható.


Otthon